zrywka Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Koledzy to i ja moze wpadne na nastepnego spocika?a takie pytanko,autko musi byc umyte?;-) bo ostatnio musze troche po blocie jezdzic :-) Wysłane z Kambodży za pomocą butelki i drutu
werbel Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Jak z Kambodży jedziesz to może wybaczymy troszku błota na błotnikach
zrywka Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Jak z Kambodży jedziesz to może wybaczymy troszku błota na błotnikach Hehehe thx. No to przybede...pozdro Wysłane z Kambodży za pomocą butelki i drutu
Transitpower Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Co jest z Wami??? Nie spac!! Pisac!! Ps: dzieki za spota ABG
michail55 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Co jest z Wami??? Nie spac!! Pisac!!Ps: dzieki za spota ABG Nie spimy. Ladny podpis Wysłane z kosmosu
-RamzeS- Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 To co to za biznes sprzedal auto przedaje wycieczke o rajuśku Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
ruks Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Skoro wszyscy ja też podziękuję za spota
PABLO Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Gruszka zaczął uczyć tańca kolejnego psa..
boseron Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 dzień donry wczoraj miałem zawitać na spota ale zatrzymało mnie po pracy czasem trzeba...... ---------- Post dopisany at 10:04 ---------- Poprzedni post napisany at 10:02 ---------- co słychać ? Pany sprzedam Iphone 3g oraz Samsunga S2 i S2 plus ? ---------- Post dopisany at 10:04 ---------- Poprzedni post napisany at 10:04 ---------- mam jeszcze PSP Sony jak ktoś chce dla dziecka z czterema grami ori oddam za 250 zł
stranger Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 nowa Sklasa jest za***ista, podobnie zreszta jak cala gama nowych mercedesow Kerczi jak dasz kieszonkowe to biore wycieczke
Wąski Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Gruszka a jednak dzwoń na psy i i Ci oddadzą kasę Klient Biedronki znalazł pieniądze. Czekają na właściciela
boseron Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Gruszka a jednak dzwoń na psy i i Ci oddadzą kasę Klient Biedronki znalazł pieniądze. Czekają na właściciela Psy ---------- Post dopisany at 10:51 ---------- Poprzedni post napisany at 10:51 ---------- to ja sie dowiem ile kasy i sie podzielimy
FANTOMAS Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Gruszka a jednak dzwoń na psy i i Ci oddadzą kasę Klient Biedronki znalazł pieniądze. Czekają na właściciela Psy ---------- Post dopisany at 10:51 ---------- Poprzedni post napisany at 10:51 ---------- to ja sie dowiem ile kasy i sie podzielimy Bierz go Na benben
Wąski Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Gruszka a jednak dzwoń na psy i i Ci oddadzą kasę Klient Biedronki znalazł pieniądze. Czekają na właściciela Psy ---------- Post dopisany at 10:51 ---------- Poprzedni post napisany at 10:51 ---------- to ja sie dowiem ile kasy i sie podzielimy Bierz go Na benben juz dawno był
PABLO Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Psy to ja sie dowiem ile kasy i sie podzielimy Miałeś się dowiedzieć co to za akcja była pod M1 kilka dni temu co mnie gonili znów na sygnale tym większym parchem
fantowski Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Psy to ja sie dowiem ile kasy i sie podzielimy Miałeś się dowiedzieć co to za akcja była pod M1 kilka dni temu co mnie gonili znów na sygnale tym większym parchem mnie też ostatnio gonili..
PABLO Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 GTA się zaczyna na mieście nie wspomnę o Ukrainie
FANTOMAS Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Gruszka kupiles a4 od Karola? Bo to na foto to chyba jego Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka To auto poszlo jako jego wklad w nasz nowy biznes Powiem wam że pomysł jest dobry myślę że powinno wam to dobrze banglać bo teraz żeby zapisać dziecko do przedszkola to jest jakaś masakra. (ojciec dyrektor - on już tu jest i...)
zrywka Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 dzień donrywczoraj miałem zawitać na spota ale zatrzymało mnie po pracy czasem trzeba...... ---------- Post dopisany at 10:04 ---------- Poprzedni post napisany at 10:02 ---------- co słychać ? Pany sprzedam Iphone 3g oraz Samsunga S2 i S2 plus ? ---------- Post dopisany at 10:04 ---------- Poprzedni post napisany at 10:04 ---------- mam jeszcze PSP Sony jak ktoś chce dla dziecka z czterema grami ori oddam za 250 zł Daj ceny na PW za te telefony.PSP jedynka czy jaki model
Rekomendowane odpowiedzi