Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie , poratuje ktoś schematem z ELSY do elektrycznego fotela kierowcy i drzwi kierowcy w Passacie b7 2011r ?

masz już ? bo jak nie to z pamięcia krzesła czy bez

nie mam, jak masz możliwość to podeslij. Krzesło elekryka ale samo oparcie i bez pamięci.

ok ale to wieczorem.

a coś konkretnego z drzwi ? bo strasznie wybiórczo są elementy. np. moduł główny sam chyba z canami, albo sam zamek itd

up. nie mam emaila

http://www.directupload.net/file/d/4282/s8rfrfjz_pdf.htm

http://www.directupload.net/file/d/4282/nvvcsggz_pdf.htm

http://www.directupload.net/file/d/4282/4baepmlt_pdf.htm

http://www.directupload.net/file/d/4282/szv9ysqb_pdf.htm

Dziękuje Homiku;) powinno wystarczyć bo drzwi rozpisane konkretnie. W razie czego odezwę się.

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany co tydzień jest piłka piątek 22 balon os. Kalinowe jak ktoś by się pisał to zapraszam, grają sami niebiescy ;)

I tu jest problem :wink:

Opublikowano

Pany co tydzień jest piłka piątek 22 balon os. Kalinowe jak ktoś by się pisał to zapraszam, grają sami niebiescy ;)

Weź takiego sfauluj niechcąco, to dostaniesz wyrok 2 lata w zawiasach zamiast żółtej kartki...

f*ck MUSLIM

Opublikowano

A macie, pooglądajcie sobie Włochy i Austria:

Opublikowano

No popatrz... Wystarczyło 12 minut i już zablokowane...

f*ck MUSLIM

Opublikowano

Nie ma kto przypadkiem kogos znajomego w samsung brand store? :)

Sklep samsunga w galerii krk

Edytowane przez Radekst

Opublikowano

A macie, pooglądajcie sobie Włochy i Austria:

No popatrz... Wystarczyło 12 minut i już zablokowane...

f*ck MUSLIM

Co jest zablokowane?

Opublikowano

"Ten film zawiera treść od partnera WMG. Możliwość jej odtwarzania w określonych witrynach jest zablokowana. Obejrzyj w YouTube." Taki komunikat mi sie pojawia. A po kliknięciu na link "obejrzyj w youtube" przenosi mnie na strone YouTube, ale tam zamiast filmu mam pasek z napisem "ten film wideo jest niedostępny."

f*ck MUSLIM

A tak w ogóle kolego, to ledwo rozpoznałem Cię na spocie... Zagramaniczny dobrobyt dał Ci się we znaki, bo coś przybrałeś na wadze ;-)

f*ck MUSLIM

Opublikowano

Electrofinger miło Cie było zobaczyć

Faktycznie filmiki nie chodzą

Opublikowano

U mnie smigaja od samego poczatku

Opublikowano

:hi:

Jak zwykle mundurowi się popisali... :-/

Opublikowano

Panie... Precyzuj o kogo Ci chodzi, bo ja na przykład, nie miałem z tym nic wspólnego...

f*ck MUSLIM

Opublikowano

W linku pisało tylko o niebieskich :-)

Opublikowano

Koledzy z Krakowa ladnie was dojechali ;/ Ajj z ta psiarnia . Banda debili i tyle w temacie .

Opublikowano

Koledzy z Krakowa ladnie was dojechali ;/ Ajj z ta psiarnia . Banda debili i tyle w temacie .

Kolego tak duże zgromadzenia należałoby zgłosić w urzędzie miasta i nikt z niczym nie miałby problemów, wtedy o bezpieczeństwo na tak dużej imprezie zadbałaby Policja bo do takich celów min. Jest powołana ta instytucja

I waż słowa kolego......

Jak zwykle zero organizacji to czego można się spodziewać
Opublikowano

"Ten film zawiera treść od partnera WMG. Możliwość jej odtwarzania w określonych witrynach jest zablokowana. Obejrzyj w YouTube." Taki komunikat mi sie pojawia. A po kliknięciu na link "obejrzyj w youtube" przenosi mnie na strone YouTube, ale tam zamiast filmu mam pasek z napisem "ten film wideo jest niedostępny."

f*ck MUSLIM

A tak w ogóle kolego, to ledwo rozpoznałem Cię na spocie... Zagramaniczny dobrobyt dał Ci się we znaki, bo coś przybrałeś na wadze ;-)

f*ck MUSLIM

Ciekawe... Na innym forum jak wrzuciłem to był głos że "nie chodzi" od jednej czy dwóch osób. Reszta zastrzeżeń nie miała i pojawiło się z 200-250 wyświetleń. Mówili że nawet na komórkach śmiga. Swoją drogą to tam cały czas miałem radio włączone i youtube mi napisał że mam 7 roszczeń co do utworów w tle... Ale to jeden film. Poza tym "syskie cy" są wysłane z Austrii...

A co do wagi, dobrobytu, to już wiesz po co nachodźcy ciągną do Niemiec a przy okazji zostają w Austrii.

Electrofinger miło Cie było zobaczyć

Faktycznie filmiki nie chodzą

U mnie chodzą, jak mam rozszyfrować przyczynę ?

U mnie smigaja od samego poczatku

Czyli jednak komuś się otwierają...

Opublikowano

dojechali tych, którzy najbardziej świrowali... reszta to za koleją była kontrolowana - standard w krk

Opublikowano

dojechali tych, którzy najbardziej świrowali... reszta to za koleją była kontrolowana - standard w krk
Dokładnie jak piszesz, Poza tym polecenia odgorne więc nie wincie tych chłopaków, jeżeli ktoś się umie zachować włos mu z głowy nie spadnie a buractwo trzeba tepic
Opublikowano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.