Redjasper Opublikowano 25 Czerwca 2018 Opublikowano 25 Czerwca 2018 żałoba narodowa Godzinę temu, Cuber napisał: Cóz tutaj taka cisza ? Munidal dla Naszych gwiazdorów się skończył .......
Radekst Opublikowano 25 Czerwca 2018 Opublikowano 25 Czerwca 2018 (edytowane) ? Edytowane 25 Czerwca 2018 przez Radekst
Shadow Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 @FANTOMAS byłbyś tak uprzejmy i wrzucił artykuł o którym wspominałeś wczoraj z zakresu nowej metodologii rozliczania vat ?
Lukasz_mk2 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Godzinę temu, Shadow napisał: @FANTOMAS byłbyś tak uprzejmy i wrzucił artykuł o którym wspominałeś wczoraj z zakresu nowej metodologii rozliczania vat ? takie coś mam: Na temat split-payment bardzo przystępnie pisze bank PeKaO: https://www.pekao.com.pl/split-payment/index.html opisuje mechanizm podzielonej płatności oraz opisał jak dokonać zapłaty w split-payment (myślę, że bardzo podobnie powinno to wyglądać w innych bankach): https://www.pekao.com.pl/split-payment/rachunek_vat.html
FANTOMAS Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 5 godzin temu, Shadow napisał: @FANTOMAS byłbyś tak uprzejmy i wrzucił artykuł o którym wspominałeś wczoraj z zakresu nowej metodologii rozliczania vat ? ja to czytałem gdzieś dwa tygodnie temu teraz już tgo nie znajdę NIEMCY : KOREA - zmiażdżyła im prącia
Radekst Opublikowano 28 Czerwca 2018 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Podrzuci ktos namiar na sprawdzony serwis klimatyzacji?
countryFan Opublikowano 28 Czerwca 2018 Opublikowano 28 Czerwca 2018 2 godziny temu, Radekst napisał: Podrzuci ktos namiar na sprawdzony serwis klimatyzacji? AllHappy na Macedońskiej. Nietanio ale porządnie.
Lukasz_mk2 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 12 godzin temu, Radekst napisał: Podrzuci ktos namiar na sprawdzony serwis klimatyzacji? Frosti, ul. Fatimska - też nie tanio, ale dobrze
Me.how Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) 13 godzin temu, countryFan napisał: AllHappy na Macedońskiej. Nietanio ale porządnie. potwierdzam ? . Poleci ktoś myjnie ręczną ? Edytowane 29 Czerwca 2018 przez Me.how
Wurger Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 4 godziny temu, Me.how napisał: Poleci ktoś myjnie ręczną ? https://goo.gl/maps/8P9KodrPiF62 Tanio i dobrze.
Lopezzz Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) Dzisiaj na Zakopiance, bardzo przyjemy widok ? Edytowane 29 Czerwca 2018 przez Lopezzz
Lopezzz Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 A to bardzo nieprzyjemny widok również dzisiaj na Zakopiance
Radekst Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) 11 godzin temu, Lukasz_mk2 napisał: Frosti, ul. Fatimska - też nie tanio, ale dobrze Okulickiego. Ja z kolei ich nie polecam. Raz - drogo, dwa - miesiac temu pojechalem do nich nabic klime bo nie bylo nic czynnika i kazalem dobrze sprawdzic szczelnosc bo wydalo mi sie to dziwne, ze czynnik calkowicie uciekl. Nabili, sprawdzili szczelnosc, powiedzieli, ze szczelna a tymczasem znowu czynnik uciekl. Edytowane 29 Czerwca 2018 przez Radekst
Radekst Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 5 godzin temu, Me.how napisał: potwierdzam ? . Poleci ktoś myjnie ręczną ? No to chyba sprawdze
Me.how Opublikowano 30 Czerwca 2018 Opublikowano 30 Czerwca 2018 16 godzin temu, Wurger napisał: https://goo.gl/maps/8P9KodrPiF62 Tanio i dobrze. dzięki ?
Zemis Opublikowano 2 Lipca 2018 Opublikowano 2 Lipca 2018 Witam Panowie. Potrzebuje zmienić szybę czołową w VW Passacie B6. Ma ktoś znajomego np. w Pilkingtonie bądź warsztacie zajmującym się wymianą szyb?
FANTOMAS Opublikowano 2 Lipca 2018 Opublikowano 2 Lipca 2018 Nie pamiętam nicka ale liczę na pamięć w sprawie instalki ETKI jak dasz radę to przywieź ją na jutro ;)
Rekomendowane odpowiedzi