BrunoNH Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Robert da radę na 14.00 ? Bo punto amen i muszę aftobusami jeździć No widzisz a smiales sie z moich przepowiedni Jakbym zgadl... Jeszcze ci niuni nie odddali ?? Choc z drugiej strony lepsze Punto niz Neoplan :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 no chyba coś z ładowaniem albo instalacją jest nie tak, sprawdze to niebawem no niunia podobno ma być dziś ale to już Robert się musi wypowiedzieć :gwizdanie:
BrunoNH Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Nie wybiera sie ktos z Was do ASO dzisiaj ?? PABLO mial jechac ale nie wiem czy juz zalatwil czy nie Potrzebuje te kostki do lamp zespolonych, chodz z tego co gosc mi mowil podobno maja juz nowe wtyczki te DEPO co mam zamiar kupowac Obadam jak dostane do reki dzisiaj... A te drugie wtyczki audio to tez w ASO czy w jakims Car-Audio lub motoryzacyjnym ???
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 no chyba coś z ładowaniem albo instalacją jest nie tak, sprawdze to niebawem no niunia podobno ma być dziś ale to już Robert się musi wypowiedzieć :gwizdanie: Nie Robert tylko Czan
Cuber Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2009 Czan Jak tam moje dystanse sie mają ?
Wąski Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Witam Panów piątek dziś :oklaski: :oklaski: _________________________________________________ Robert da radę na 14.00 ? Bo punto amen i muszę aftobusami jeździć Nie wiem jeszce nic ale po mojemu Nie
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Robert o 13 mogę być , pasuje? :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Robert o 13 mogę być , pasuje? :gwizdanie: Tak
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Robert o 13 mogę być , pasuje? :gwizdanie: Tak dobra , wpadnę z TrueOgrem bo dzisiaj taksówką przyjechał do pracy masz kawę czy kupić? najtańszą?
domelq Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Robert o 13 mogę być , pasuje? :gwizdanie: Tak dobra , wpadnę z TrueOgrem bo dzisiaj taksówką przyjechał do pracy masz kawę czy kupić? najtańszą? jeszcze weźcie ciastka - przeterminowane tak, żeby do komplety było
stojann Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 witam kolegow po 2dniowym piciu,pusty łeb,pusty portfel :wallbash: sprzedam chorusa ,niechce ktos ?
Wąski Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 http://www.tvn24.pl/-1,1580746,0,1,nawet-karty-pamieci-podrobili,wiadomosc.html
BrunoNH Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Nie bedzie sie ktos z Was wybieral do Beltowskiego ?? Ja musial bym jechac specjalnie po te kostki 8D0 973 734, a jakby ktos z Was byl tam to by mi wzial, a w niedziele na spocie odebral bym je sobie i wyrownal rachunki Dzwonilem, sa dostepne od reki, cena 21 zl/szt Jak sie nikt nie znajdzie to pojade sam... A te ISO do radia to w Car-Audio jakims czy w zwyklym motoryzacyjnym tez by byly ??
Wąski Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Czan Jak tam moje dystanse sie mają ? Oki
Slawek84 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 A te ISO do radia to w Car-Audio jakims czy w zwyklym motoryzacyjnym tez by byly ?? najpewniej w w sklepie z audio. Np. koło świtu(dawnego) w "diodzie" (sklep na rogu skrzyżowania jak do zusu się jedzie, bo widzę, że z nowej huty jesteś) tam powinny być na 99%.
jarko Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 sprzedam chorusa ,niechce ktos ? a ja blaupunkta z astry I A te ISO do radia to w Car-Audio jakims czy w zwyklym motoryzacyjnym tez by byly ?? najpewniej w w sklepie z audio. Np. koło świtu(dawnego) w "diodzie" (sklep na rogu skrzyżowania jak do zusu się jedzie, bo widzę, że z nowej huty jesteś) tam powinny być na 99%. A jak nie tam to aleją Róż do końca od centrum i w prawo. Ujedziesz może jakieś 500m i po lewej stronie masz jeden z lepszy sklepów w KR z podzespołami i różnymi bzdetami elektrycznymi
domelq Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 sprzedam chorusa ,niechce ktos ? a ja blaupunkta z astry I ... a ja PHILIPSA z Astry I i oryginalny nieużywany (tylko przymierzany) bagażnik dachowy do ASTRY I
Cuber Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2009 Jarko ostatnio polubił tematy o bagażnikach wiec moze sie zainteresuje
Rekomendowane odpowiedzi