Slawek84 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 A jak nie tam to aleją Róż do końca od centrum i w prawo. Ujedziesz może jakieś 500m i po lewej stronie masz jeden z lepszy sklepów w KR z podzespołami i różnymi bzdetami elektrycznymi Oś. Sportowe
jarko Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Jarko ostatnio polubił tematy o bagażnikach wiec moze sie zainteresuje sprzedam chorusa ,niechce ktos ? a ja blaupunkta z astry I ... a ja PHILIPSA z Astry I i oryginalny nieużywany (tylko przymierzany) bagażnik dachowy do ASTRY I Do astry powiadasz A jak nie tam to aleją Róż do końca od centrum i w prawo. Ujedziesz może jakieś 500m i po lewej stronie masz jeden z lepszy sklepów w KR z podzespołami i różnymi bzdetami elektrycznymi Oś. Sportowe O dokładnie właśnie nie pamiętałem jakie to osiedle, wydawało mi się że Krakowiaków
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 zrobiło się jak na giełdzie RTV
Slawek84 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 O dokładnie właśnie nie pamiętałem jakie to osiedle, wydawało mi się że Krakowiaków :mysli Krakowiaków jest jakbyś jechał na końcu alei róż nie w prawo tylko w lewo (mam mapę ścienną krakowa :> )
jarko Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 O dokładnie właśnie nie pamiętałem jakie to osiedle, wydawało mi się że Krakowiaków :mysli Krakowiaków jest jakbyś jechał na końcu alei róż nie w prawo tylko w lewo (mam mapę ścienną krakowa :> ) Cwaniaczek Kiedyś jak się po Hucie kręciłem to jakoś bardziej to ogarniałem...
domelq Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Jarko ostatnio polubił tematy o bagażnikach wiec moze sie zainteresuje sprzedam chorusa ,niechce ktos ? a ja blaupunkta z astry I ... a ja PHILIPSA z Astry I i oryginalny nieużywany (tylko przymierzany) bagażnik dachowy do ASTRY I Do astry powiadasz Do Astry F powiadam...
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ale nudy :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, 19:48_________________________________________________http://pl.youtube.com/watch?v=9r1DgC1q5IE&feature=related :polew: :polew:
stojann Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 takie szybkie pytanko,czy zeby dzialal mi tryb cichy w radiu to musze miec zestaw glosnomowiacy ? ;>
ozi_wells Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 ale nudy :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, 19:48_________________________________________________http://pl.youtube.com/watch?v=9r1DgC1q5IE&feature=related :polew: :polew: tępy c....j!!! :polew: :polew: siemano
jarko Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 A Ty co robisz w domu w piątek wieczorem o tej porze :?:
Cuber Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2009 Siedzę i odpoczywam :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2009 W piątek... tak, co w tym dziwnego ?
Gość TrueOgre Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 W piątek... tak, co w tym dziwnego ? może w hucie nie wolno w piątki odpoczywać :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=WXQZqSpZPA4&feature=related :polew:
jarko Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 W piątek... tak, co w tym dziwnego ? może w hucie nie wolno w piątki odpoczywać :gwizdanie: mądre :gwizdanie: W piątek... tak, co w tym dziwnego ? a nie nic, odpoczywaj.
Gość TrueOgre Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=WXQZqSpZPA4&feature=related :polew: koniec mnie rozwalił :polew: :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 koniec mnie rozwalił :polew: :polew: z Klaudią? :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi