Cuber Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2009 zakupiłem własnie komplet felunku 17-stki wraz z oponkami Dunlop RunFlat 225/50/17 8 mm bieźnika czyli nóweczka kwota hmmmm smieszna felgi takie se ale są zdjecie wkleje za chwilke ps. Waski potrzebuje dystanse :gwizdanie:
mczekaj5 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 A jak kwota tak z ciekawości bo sam szukam takich 17 tyle że na lato:)
Cuber Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2009 A jak kwota tak z ciekawości bo sam szukam takich 17 tyle że na lato:) z oponami mniej niż 1,5 tyś
mczekaj5 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Cuber a nie możesz użyć Twoich wpływów i załatwić mi 17 z oponkami na lato:) w takiej promocyjnej cenie..??
siemian Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Mnie wczoraj autko padło pod Katowicami. Rozpadła się chłodnica recyrkulacji spalin, którą miałem wymieniać w środe. Jakoś sie dokulałem do Krakowa... Objawy takie jakby się wydech odpiął. Auto wyło, całe spaliny szły pod maske i w ogóle nie jechało :confused4: :confused4:... Apropos Wąski tak jak pytałem masz takie tarcze 320x30 lub 321x30 z Ate z klockami, bo zaciski jeżdzą u mnie w bagażniku i wypadałoby to wreszczie zakładać. Pozdrawiam
PABLO Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Pieprzona 7ka, podobno zle przepisali do mnie adres i nadal czekam na części od rozrządu
siemian Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 w siódemce niestety często zdarzają się takie sytuacje... jak dobrze adres napisza to sięauto posuje itepe...
mczekaj5 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 No gratuluje jak na zimę to powiem CI że fajne;) w sumie to nawet na lato bym się takich nie powstydził ponawiam pytanie gdzie można dostać fajne 17 na lato z oponkami najlepiej:)
Cuber Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2009 No gratuluje jak na zimę to powiem CI że fajne;) w sumie to nawet na lato bym się takich nie powstydził ponawiam pytanie gdzie można dostać fajne 17 na lato z oponkami najlepiej:) będzie lato to sie odezwij pomyślimy :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2009 ładne ładne, ale te dekielki... wiem wiem :gwizdanie:
siemian Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 a nie da się dopasować jakiś ori dekielków? Audi miało rózne średnice więc może cos przypasuje
Cuber Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2009 a nie da się dopasować jakiś ori dekielków? Audi miało rózne średnice więc może cos przypasuje moze przypasuje , pomysle jak bede miał chwile czasu na to :gwizdanie:
boseron Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 dzien dobry wszystkim, Cuber felunek kox zimowy lanser....... dekielki pierwsza klasa Themon pozdrowionka i wstawaj na nogi.
PABLO Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 a nie da się dopasować jakiś ori dekielków? Audi miało rózne średnice więc może cos przypasuje to najlepiej na spocie każdy będzie ściągał dekielki i dopasowywał do felunku Cubra i zobaczymy które podejdą i się pozniej zrobi repliki Ale generalnie fajny wzór dopasowałeś i dużo osób nie powstydziło by się w lecie na nich jzdzić
Rekomendowane odpowiedzi