siemian Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 czytaj forum Czytamy czytamy No cóż wyklepią audiczki i będą pozniej stały w salonie bezwypadkowe Pablo przyznaj sie ze to ty rozbiles te audiki,przypomnij sobie gdzie ci tylkiem zarzucilo :polew: :polew: :polew:
PABLO Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 czytaj forum Czytamy czytamy No cóż wyklepią audiczki i będą pozniej stały w salonie bezwypadkowe Pablo przyznaj sie ze to ty rozbiles te audiki,przypomnij sobie gdzie ci tylkiem zarzucilo O stary jak bym je rozbił to na pewno z zebranych części złożyło by się jedną nową sztukę [br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 15:37_________________________________________________ czytaj forum Czytamy czytamy No cóż wyklepią audiczki i będą pozniej stały w salonie bezwypadkowe Pablo przyznaj sie ze to ty rozbiles te audiki,przypomnij sobie gdzie ci tylkiem zarzucilo :polew: :polew: :polew: sieman bo Ci wtryski wystrzelą
Tukan Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 czytaj forum Czytamy czytamy No cóż wyklepią audiczki i będą pozniej stały w salonie bezwypadkowe Pablo przyznaj sie ze to ty rozbiles te audiki,przypomnij sobie gdzie ci tylkiem zarzucilo O stary jak bym je rozbił to na pewno z zebranych części złożyło by się jedną nową sztukę A potem do programu Polak potrafi :polew:
Cuber Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2009 Pablo pewnie wchodziłeś na recznym
PABLO Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 czytaj forum Czytamy czytamy No cóż wyklepią audiczki i będą pozniej stały w salonie bezwypadkowe Pablo przyznaj sie ze to ty rozbiles te audiki,przypomnij sobie gdzie ci tylkiem zarzucilo O stary jak bym je rozbił to na pewno z zebranych części złożyło by się jedną nową sztukę A potem do programu Polak potrafi :polew: Dokładnie :polew: [br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 15:43_________________________________________________ Pablo pewnie wchodziłeś na recznym Widzisz Cuber coś kiepskie te nowe B8ki bo rozj*^%ne na drobny mak a u mnie tylko belka się skrzywiła :polew:
Tukan Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Widzisz Cuber coś kiepskie te nowe B8ki bo rozj*^%ne na drobny mak a u mnie tylko belka się skrzywiła :polew: No tos ja teraz juz pewnie uje**l na amen
PABLO Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Panowie dobrego imprezowania, gdy by coś to jestem na rynku a pozniej może kazik :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2009 Panowie dobrego imprezowania, gdy by coś to jestem na rynku a pozniej może kazik :gwizdanie: a co Ty o 17stej chodzi już na rynek ? aaaaaaaaaaaa no tak zapomnialem na "five-a" trzeba isc
themOn Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Panowie dobrego imprezowania, gdy by coś to jestem na rynku a pozniej może kazik :gwizdanie: a co Ty o 17stej chodzi już na rynek ? aaaaaaaaaaaa no tak zapomnialem na "five-a" trzeba isc
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 lol [br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 18:00_________________________________________________Themon jak tam łapa? wszystko ok?
Cuber Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2009 Themoniasty jak tam ? zdrowiejesz mi bo kurde pasowało by gdzie wyskoczyc
boseron Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 PABLO jak TY to robisz ze te nastolatki Cie tak atakują?
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 PABLO jak TY to robisz ze te nastolatki Cie tak atakują? urok osobisty
Cuber Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2009 PABLO jak TY to robisz ze te nastolatki Cie tak atakują? srebrna bransoleta robi swoje
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 i gadana taaaa , laski myślą że to obcokrajowiec bo nie można go zrozumieć o co mu chodzi
Cuber Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_wiosna_09_klubowa_wycieczka_do_ingolstadt_muzeum_audi-t61914.0.html
Rekomendowane odpowiedzi