Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zamałe akwarium na paletki min. 200[br]Dopisany: 17 Styczeń 2009, 19:00_________________________________________________niema problemu z chodowlą problem jest z rozmnazaniem[br]Dopisany: 17 Styczeń 2009, 19:01_________________________________________________piękne dekoracyjne akwarium to na 200L. 8 paletek i 150 neonek[br]Dopisany: 17 Styczeń 2009, 19:03_________________________________________________i nie radze kupować paletek z nieznajomych żródeł

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzieki Marek widze ze sie znasz :good:

Opublikowano

150 neonek :kox:

Polecam piranie :naughty:

Opublikowano

tak 150 , chodzą stadem moze być 100 tez pięknie wygląda tylko neonki czerwone bo paletki muszą miec min 28 st, temperatury a te srebrne tego nie przezyją

Opublikowano

piranie są niestety mało dekoracyjnymi rybami , potrzebują bardzo dużych akwariów z dużą ilością roślin wśród których się kryją ponieważ są płochliwe , dla początkujących gupiki pawie oczka , neony , guraminy i skalary , paletki mają duże wymagania , osobiście polecam odwiedzenie giełdy rybnej na balickiej , jest tam wszystko w naprawdę niskich cenach (tam zaopatruja się sklepy zoologiczne z małopolski) , ja kilka lat zajmowałem się akwarystyką i nadal mam ciągotki aby spowrotem założyć zbiornik , miałem 300 l i 120 l akwaria nie wspominając o mniejszych , polecam wszystkim , zajmująca i pochłaniająca pasja

Opublikowano

Tak masz racje :hi: ale ale zbiornik radze kupić w sklepie oni nie kupią od byle jakiego producenta wyobraż sobie ze kupiłem kiedyś taki ( 200 ) L na giełdzie i mi się rozszczelnił a mieszkam na 8 piętrze[br]Dopisany: 17 Styczeń 2009, 19:24_________________________________________________nie mogą być neonki ze skalarami . Neonki to najlepszy przysmak skalarów

Opublikowano

a ja nie mam akwarium i jakos mnie to nie ciągnie :tongue4:. za to mam xenony od nex-a i okazało sie ze nie zakłucają mi

cb-radia :decayed:

to tak z innej beczki , bo cały dzien czytam o akwariach i skalarach i neonkach :wink4: ryby są po to zeby je łapac na wędke :gwizdanie: :polew: :polew:

a tak pozatym to :hi:

Opublikowano

Może kilka lat temu było sporo byle jakiej chałtury , ale obecnie na giełdzie masz równie profesjonalnie wykonane akwaria i inny sprzęt ponieważ w sklepach masz akcesoria tych samych producentów , zapewniam cię o tym , a co do twojego przypadku , zawsze może trafic się jakiś felerny produkt i nie ma znaczenia czy kupiłeś w sklepie czy na giełdzie (jedyną różnicą jest cena czyli marża sklepu) gdy zalewa ci mieszkanie

Opublikowano

:hi:

Jarko, zestaw tylko aquela - a niby czemu ? najlepiej to sobie samemu kupić wszystko :decayed:

Panoramiczna szyba - moim zdaniem to kicha, zniekształca i nie mam takiej dobrej widoczności jak przy zwykłej

co do giełdy to się zgodzę, jest tam wszystko, tanio i goście/babki naprawdę się znają, w żadnym sklepie po takich pieniadzach się nie kupi :tongue4:

Ja mam 130 l. jak zrobię porządek to wkleję fotki :decayed:

Piotrek we wtorek jadę po roślinki na giełdę, także jak coś to zapraszam :cool1:

Opublikowano

czyli lepiej kupic na giełdzie czy na allegro gdzie bedzie taniej ?

Opublikowano

a ja nie mam akwarium i jakos mnie to nie ciągnie :tongue4:. za to mam xenony od nex-a i okazało sie ze nie zakłucają mi

cb-radia :decayed:

to tak z innej beczki , bo cały dzien czytam o akwariach i skalarach i neonkach :wink4: ryby są po to zeby je łapac na wędke :gwizdanie: :polew: :polew:

a tak pozatym to :hi:

a nie mówiłem :wink4:

a ja słyszałem ze to przez Ciebie NEX :decayed:

powaznie pytam..

Opublikowano

czyli lepiej kupic na giełdzie czy na allegro gdzie bedzie taniej ?

Jasna sprawa. Na giełdzie

Opublikowano

Powitać all :hi:

Widzę że cały dzień wałkujecie temat o rybkach, niestety nie siedzę w tym to się tym razem nie wtrące :decayed:

Trzeniu wracaj szybko na różowego bo coś mizernie wyglądasz :decayed::polew:

Opublikowano

PABLO a Ty nie na mieście?

Opublikowano

Witam panowie , w poniedziałek jadę do kolegi rogalloti, ale po virusku nie shamuje mi quattro, i teraz pytanko czy trzeba się umawiać w v techu na hamowanie i ile kosztuje , ktoś się orientuje??

Opublikowano

Witam panowie , w poniedziałek jadę do kolegi rogalloti, ale po virusku nie shamuje mi quattro, i teraz pytanko czy trzeba się umawiać w v techu na hamowanie i ile kosztuje , ktoś się orientuje??

Marcin jakiego Viruska zapodajesz??

Ja tez bym z checia wrzucil...

Opublikowano

PABLO a Ty nie na mieście?

Niestety nie Łukasz bo nie dawno przyjechałem z pracy po całym dniu i jestem nie wyspany po ostatniej nocce (rynek do 3:00) i dziś sobie daję spokój bo mam teraz pracujący week i trzeba znowu rano wstać :disgust:

Ale na pocieszenie jest next week wolny i szykuje się niezły wypad za miasto coś :dance::drunk::dance::drunk::dance:

http://pl.youtube.com/watch?v=HqGI-hHW_vc

[br]Dopisany: 17 Styczeń 2009, 23:20_________________________________________________

Zagadaj do Cubra :wink4:

Opublikowano

Zobaczymy co wyjdzie , jeżdze dlugie trasy i musi być w "miarę" bezpiecznie, chciałbym ok 170 i do 400 NM, ale to już chyba kox, zobaczymy nie chcę zapeszać. Jedziemy na 2 autka , (siostry b7 1.9 tdi 115 km , i tu jestem ciekaw co wykrzesamy).

[br]Dopisany: 17 Styczeń 2009, 23:25_________________________________________________

Zagadaj do Cubra

Cuber znając życie pewnie :drinks: bo go tu nie widze :)

ale moze jutro jakies info juz będzie. :wink4:

Opublikowano

No wiadomo że teraz go nie ma hehe

Co do virusika to niektórzy od nas mieli po programie w granicach 170KM ale to już górna półka i dlatego lepiej robić taki virus jeśli jest pewna i dobra turbina :)

marcin j a czemu nie masz swojej B6 w moja A4 :?: :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.