BrunoNH Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 a ja nie mam akwarium i jakos mnie to nie ciągnie . za to mam xenony od nex-a i okazało sie ze nie zakłucają mi cb-radia Dziendoberek w ten niedzielny poranek Jakie masz przetwornice ??? Ja mam zamiar zalozyc slimy...
BrunoNH Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 dach jest zamknięty, więc niebieski parking godz. 18.00 zapraszamy E tam zamkniety... ta bialo-czerwona tasma miala by nas powstrzymac ?? Wezme jakies nozyczki to zrobimy uroczyste otwarcie, albo nie! Uzyjemy buterflya czy jak sie to tam pisze [br]Dopisany: 18 Styczeń 2009, 10:52_________________________________________________ ma slimy Noto mnie troche uspokoiles Mam nadzieje ze moje tez nie beda zaklucaly mojego Harrego
nex Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 a ile zaplaciles za slimy z zarnikami?
BrunoNH Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Jarko nie wybierasz sie na myjke dzisiaj ?? Ja chyba uderze [br]Dopisany: 18 Styczeń 2009, 10:56_________________________________________________ a ile zaplaciles za slimy z zarnikami? 299zl komplet A Wy ??
BrunoNH Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 ja załatwiałem po 250. NEW czy uzywki ?? Itak juz kupilem wiec po ptokach, mam nadzieje ze sie beda dobrze spisywaly :gwizdanie:
nimskrk Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Siemka Boseron i Sokolnh widze ze sie wybieracie na chipsa do katowic (Aligator ????) jak cos to ja sie tez podepnę pod wasz wyjazd
nex Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 ja załatwiałem po 250. NEW czy uzywki ?? Itak juz kupilem wiec po ptokach, mam nadzieje ze sie beda dobrze spisywaly :gwizdanie: ja to sprzedawałem. Jakie znowu używki. Nowe zestawy sprzedawałem slimów po 250zł z żarnikami jakie chciałeś.
BrunoNH Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Kurde szkoda ze dopiero teraz sie dowiedzialem, ale coz za glupote trzeba placic :wallbash:
jarko Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 uwierz mi ze ja też, choć wolałbym lamborgini takie jak we włoszech na autostradzie eeee tam, lambo nic takiego, audi to audi Przecież Lambo to Audi :gwizdanie: Jarko nie wybierasz sie na myjke dzisiaj ?? Ja chyba uderze Nie wiem czy się do spota pozbieram, a co dopiero myjka
Cuber Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2009 heheh Jarko nie pitol tylko sie zbieraj
marcin j Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Witam panowie , w poniedziałek jadę do kolegi rogalloti, ale po virusku nie shamuje mi quattro, i teraz pytanko czy trzeba się umawiać w v techu na hamowanie i ile kosztuje , ktoś się orientuje?? Cuber pomożesz przy powyższym pytaniu
jarko Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 heheh Jarko nie pitol tylko sie zbieraj wstałeś w końcu
Cuber Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2009 Witam panowie , w poniedziałek jadę do kolegi rogalloti, ale po virusku nie shamuje mi quattro, i teraz pytanko czy trzeba się umawiać w v techu na hamowanie i ile kosztuje , ktoś się orientuje?? Cuber pomożesz przy powyższym pytaniu Marcinku koszt 120 pln dla A4-klubu :gwizdanie: , a kiedy jedziesz do Rogala ? Tak Jarko wkońcu wstałem
BrunoNH Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Jarko nie wybierasz sie na myjke dzisiaj ?? Ja chyba uderze Nie wiem czy się do spota pozbieram, a co dopiero myjka Tak dopiero wrocilem z myjki, ale fakt, ze tam git sie autko myje Popoludniu rezam lampki
nex Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Jarko nie wybierasz sie na myjke dzisiaj ?? Ja chyba uderze Nie wiem czy się do spota pozbieram, a co dopiero myjka Tak dopiero wrocilem z myjki, ale fakt, ze tam git sie autko myje Popoludniu rezam lampki grzeszniku bedziesz potępiony Mnie dziś nie będzie na spocie bo rozkłada mnie choroba, nie chce stać długo na polu bo się całkiem załatwie, w nocy ledwo zipałem, jade na gripexach
marcin j Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Witam panowie , w poniedziałek jadę do kolegi rogalloti, ale po virusku nie shamuje mi quattro, i teraz pytanko czy trzeba się umawiać w v techu na hamowanie i ile kosztuje , ktoś się orientuje?? Cuber pomożesz przy powyższym pytaniu Marcinku koszt 120 pln dla A4-klubu :gwizdanie: , a kiedy jedziesz do Rogala ? Tak Jarko wkońcu wstałem Jutro jadę , umówiony jestem na 11.00 , 12.00 zależy o której zajade, [br]Dopisany: 18 Styczeń 2009, 13:52_________________________________________________a trzeba sie umawiać w v techu, ? jaki ty miałeś program , ile km i nm w b6 ?
BrunoNH Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Jarko nie wybierasz sie na myjke dzisiaj ?? Ja chyba uderze Nie wiem czy się do spota pozbieram, a co dopiero myjka Tak dopiero wrocilem z myjki, ale fakt, ze tam git sie autko myje Popoludniu rezam lampki grzeszniku bedziesz potępiony Mnie dziś nie będzie na spocie bo rozkłada mnie choroba, nie chce stać długo na polu bo się całkiem załatwie, w nocy ledwo zipałem, jade na gripexach Hehehe... ja grzesze a Ciebie Bog karze :polew:
jarko Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Mnie dziś nie będzie na spocie bo rozkłada mnie choroba, nie chce stać długo na polu bo się całkiem załatwie, w nocy ledwo zipałem, jade na gripexach Miętczak
Rekomendowane odpowiedzi