Tytus Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Hej KERCZI, u Ciebie nie dam rady zrobić logów, do B7-ki trzeba mieć nowy interface
Cuber Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2009 Hej KERCZI, u Ciebie nie dam rady zrobić logów, do B7-ki trzeba mieć nowy interface który Ja mam i jeszcze ti-dixi ma :gwizdanie: ps. nie mam czasu zainstalowac tego u siebie ale kto wie moze juz nie długo
Wąski Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Panowie znacie jakiegoś dobrego majchra od webasto? zadzwoń http://www.a4-klub.pl/smf/krakow_swift_klimatyzacje_samochodowe-t12853.0.html[br]Dopisany: 27 Styczeń 2009, 13:24_________________________________________________Tytus kiedy będziesz dzwonił do kolegi [br]Dopisany: 27 Styczeń 2009, 13:25_________________________________________________http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6205746,Sprzet_policji_w_lombardzie__Kto_go_zastawil_.html
Tytus Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Tytus kiedy będziesz dzwonił do kolegi :mysli Wieczorem, jak wrócę do domu i znajdę numer do niego (dobrze że miałem backup książki na kompie), pieprzony telefon
BrunoNH Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Panowie znacie jakiegoś dobrego majchra od webasto? Ja ostatnio robilem u goscia na Macedonskiej 9 Warsztat sie nazywa AllHappy i goscie sie dosyc nawet znaja Specjalizuja sie w Webasto i Eberspacher czy jak sie to tam pisze... tel: (12)4255058 lub 501-260-678
Cuber Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2009 Macedońska to obok mnie faktycznie AllHappy słyną z napraw klimy i wszystkiego co z tym zwiazne :gwizdanie:
BrunoNH Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Macedońska to obok mnie faktycznie AllHappy słyną z napraw klimy i wszystkiego co z tym zwiazne :gwizdanie: Ale czy slyna zgodnie z nazwa firmy czy wrecz odwrotnie ??? Jakos dwuznacznie to skomentowales Cuber
Cuber Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2009 Bruno spok jak dla mnie bardzo dobry warsztat zajmujący sie klima
mazi_ Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Czołem Panowie, Chciałem wymienić olej + filtry i zrobić ogólny przegląd autka (zawiecha i te sprawy). Gdzie najlepiej w Krakowie się wybrać? oraz żeby mięli na miejscu potrzebne rzeczy (filtry). Pozdrawiam,
Cuber Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2009 Czołem Panowie, Chciałem wymienić olej + filtry i zrobić ogólny przegląd autka (zawiecha i te sprawy). Gdzie najlepiej w Krakowie się wybrać? oraz żeby mięli na miejscu potrzebne rzeczy (filtry). Pozdrawiam, www.specauto.pl
mazi_ Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Czołem Panowie, Chciałem wymienić olej + filtry i zrobić ogólny przegląd autka (zawiecha i te sprawy). Gdzie najlepiej w Krakowie się wybrać? oraz żeby mięli na miejscu potrzebne rzeczy (filtry). Pozdrawiam, www.specauto.pl Dzięki. A jakiś dobry serwis w okolicy Żabińca?
Tukan Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Czołem Panowie, Chciałem wymienić olej + filtry i zrobić ogólny przegląd autka (zawiecha i te sprawy). Gdzie najlepiej w Krakowie się wybrać? oraz żeby mięli na miejscu potrzebne rzeczy (filtry). Pozdrawiam, www.specauto.pl Dzięki. A jakiś dobry serwis w okolicy Żabińca? Lepiej jechac w sprawdzone miejsce niz szukac blisko
PABLO Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Dokładnie tym bardziej że chyba nie ma nikogo tam od nas żeby mógł dokładnie sprawdzić [br]Dopisany: 27 Styczeń 2009, 18:38_________________________________________________ http://pl.youtube.com/watch?v=XieE0VBfBxk
Gość TrueOgre Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 wierszyk o zimie : Mrozu nima śniegu nima Gdzie ta pier**lona zima Sanki k**wa zardzewiały Narty też się rozjebały Tylko deszczyk pada z nieba Więc się dziś najebać trzeba!
Wąski Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 wierszyk o zimie : Mrozu nima śniegu nima Gdzie ta pier**lona zima Sanki kurfa zardzewiały Narty też się rozjebały Tylko deszczyk pada z nieba Więc się dziś najebać trzeba! mnie A4
Wihajster Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 wierszyk o zimie : Mrozu nima śniegu nima Gdzie ta pier**lona zima Sanki kurfa zardzewiały Narty też się rozjebały Tylko deszczyk pada z nieba Więc się dziś najebać trzeba! mnie A4 robiłes logi juz pazdziocha bo cos wspominałes :gwizdanie:
rtocki Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Czołem Panowie, Chciałem wymienić olej + filtry i zrobić ogólny przegląd autka (zawiecha i te sprawy). Gdzie najlepiej w Krakowie się wybrać? oraz żeby mięli na miejscu potrzebne rzeczy (filtry). Pozdrawiam, www.specauto.pl Dzięki. A jakiś dobry serwis w okolicy Żabińca? Na Żabińcu jest wielkie g...
Tukan Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Na Żabińcu jest wielkie g... Mozesz rozwinac :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi