Tukan Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Dzieki za spota Panowie Maggu G-tech daje rade Pochwal sie ile masz 0-100??
nex Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 żałuje że nie testowałem, bo aleja pokoju suchutka Trzeniek i tak Cie wyrucham koniu trojanski
Cuber Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Opublikowano 1 Lutego 2009 Trzeniek i tak Cie wyrucham :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 nex znowu masz jakieś problemy? bo nie wiem jak Ci odpowiedzieć
boseron Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 podziekowania dla wytrwałych wiadomo o kim mówie jarko pasuje idealnie
nex Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 nex znowu masz jakieś problemy? bo nie wiem jak Ci odpowiedzieć no zal mi ze nie zrobilem testa [br]Dopisany: 01 Luty 2009, 21:32_________________________________________________Panowie nie wiecie gdzie najlepiej wysłac odbłyśniki (soczewki) na regeneracje powłoki ?? Żeby wytrzymały temp żarnika. Bo raz mi zregenerowali w krk w Trojanowicach to po 3 tygodniach rzekomo naniesiony lakier prozniowo, pokurczył się od temperatury i widze połowe mniej....
nex Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 oddaj do reklamacji zrobią to samo. Poszukuje zakładu który zrobi to profesjonalnie i co najważniejsze będzie to słuzyć
Cuber Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Opublikowano 1 Lutego 2009 NEX wywal te lampy i kup ORI Valeo lub Depo :gwizdanie:
nex Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 a nowych nie można kupić? nie ma gdzie. Jak by było to już bym dawno kupił. Ja mam lampy FK Automotive z soczewka pod H7 i tak są inne mocowania soczewek niż w valeo czy depo. [br]Dopisany: 01 Luty 2009, 22:09_________________________________________________ NEX wywal te lampy i kup ORI Valeo lub Depo :gwizdanie: mialem to robic juz, ale dzis mi sie rozmyslilo jak bylem na shelu jak widzialem i depo i moje, black lepiej wygladaja
nex Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 chodziło mi o nowe lampy nie bede dawał 650zł za te same lampy jak im nic nie dolega, procz przypalonej soczewki. Mialem kupic depo zespolone, ale sie rozmyslilem, odeszla mi ochota
Cuber Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Opublikowano 1 Lutego 2009 ale DEPO sa łaniejsze nie rób bety z audi :gwizdanie:
boseron Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 ale DEPO sa łaniejsze nie rób bety z audi :gwizdanie: najlepiej kup bete
siemian Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 jak tam było dzisiaj na spociku? Cuber masz ten kabelek VAGa bo chciałem sobie coś w autku sprawdzić?? Pozdrawiam
Cuber Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Opublikowano 1 Lutego 2009 jak tam było dzisiaj na spociku? Cuber masz ten kabelek VAGa bo chciałem sobie coś w autku sprawdzić?? Pozdrawiam mam ale jeszcze nie zainstalowany :gwizdanie:
siemian Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 hmmm... spoko, to jak będziesz miał czas i to zainstalujesz to daj znać to podjade. Pozdrawiam Jak tam może jakis wypadzik na kazika w któryś wieczór? Ale dla mnie bezalkoholowy, bo po dwóch tygodniach bez auta, wykorzystuje każdą okazje żeby nim pojezdzić. Nałóg o nazwie Audi jest mocniejszy od nałogu o nazwie Finlandia :> :>
KERCZI Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 hmmm... spoko, to jak będziesz miał czas i to zainstalujesz to daj znać to podjade. Pozdrawiam Jak tam może jakis wypadzik na kazika w któryś wieczór? Ale dla mnie bezalkoholowy, bo po dwóch tygodniach bez auta, wykorzystuje każdą okazje żeby nim pojezdzić. Nałóg o nazwie Audi jest mocniejszy od nałogu o nazwie Finlandia :> :> Juz sie przerazilem ze zaraz wymyslisz AUDI Made in Finland ;p[br]Dopisany: 01 Luty 2009, 23:54_________________________________________________ Perfumy są dla CUBER-a :gwizdanie: ładnie pachną Ładnie pachniesz...jak kiełbaska ))
Rekomendowane odpowiedzi