siemian Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 AUDI Made in Finland No to jest chyba jakiś sposób :evil:
Cuber Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Opublikowano 1 Lutego 2009 Kerczi jaka kiełbaska ? :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Kerczi jaka kiełbaska ? :gwizdanie: czesiu
KERCZI Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Kerczi jaka kiełbaska ? :gwizdanie: czesiu Swój swego odrazu pozna
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Kerczi jaka kiełbaska ? :gwizdanie: czesiu Swój swego odrazu pozna Osobiście tego nie znam , kumpel w pracy ma to ustawione jako dzwonek czym podnosi mi ciśnienie :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Kerczi jaka kiełbaska ? :gwizdanie: czesiu Swój swego odrazu pozna Osobiście tego nie znam , kumpel w pracy ma to ustawione jako dzwonek czym podnosi mi ciśnienie :gwizdanie: Oj, nie musisz sie tlumaczyc ale spoko tolerujemy Cie, to nie Twoja wina
Cuber Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Opublikowano 1 Lutego 2009 Kerczi , dlaczego Ciebie nie było dzisiaj ? :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Karol , piłeś coś że pleciesz takie głupoty? :gwizdanie: jakie tolerujemy bo nie rozumiem
KERCZI Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Karol , piłeś coś że pleciesz takie głupoty? :gwizdanie: jakie tolerujemy bo nie rozumiem najadłem się sniegu, Trzeniu nie peniaj, Jaja sobie robie... Cuber na nartach byłem...[br]Dopisany: 02 Luty 2009, 00:35_________________________________________________Siemian, dla kolegi: http://www.allegro.pl/item543331465_skrzynia_biegow_audi_2_0tdi_a6_a4_hcf_6_biegow.html
PABLO Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 oj Pablo dzięki ale troche byś miał daleko :> :> Kurfa nie zauważyłem że napisałeś BB, sorry Panowie teraz jak jechałem Lublańską to koło Statoila był konkretny wypadek, Citroen AX z A4 B5 Avant, zmasakrowane znalazło się na drzewie ;( sprawdziłem czy to ktoś nie od nas
KERCZI Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 oj Pablo dzięki ale troche byś miał daleko :> :> Kurfa nie zauważyłem że napisałeś BB, sorry Panowie teraz jak jechałem Lublańską to koło Statoila był konkretny wypadek, Citroen AX z A4 B5 Avant, zmasakrowane znalazło się na drzewie ;( sprawdziłem czy to ktoś nie od nas jaki kolor avanta? srebrny??
PABLO Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 jaki kolor avanta? srebrny?? Czarny lub granat, ciemno było i ciężko było dokładnie zobaczyć Jak na chwile się zatrzymałem to już niebiescy przyjechali.
boseron Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 to chyba nikt od Nas, nasi tylko na Tischnera felgi niszczą dobra spadam w kimono bo po 12 godzinach pracy padam ,do jutra
MaGGu Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Dzieki za spota Panowie Maggu G-tech daje rade no problem Ociepli się to się umówimy na opolskiej na jakieś ścigańsko Dzieki za spota Panowie Maggu G-tech daje rade Pochwal sie ile masz 0-100?? pewnie z pół minuty
PABLO Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 to chyba nikt od Nas, nasi tylko na Tischnera felgi niszczą [br]Dopisany: 02 Luty 2009, 01:37_________________________________________________Ok panowie też idę w kimano bo na rano do pracy. Dzięki za spota i miłej nocki
Wąski Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 ale kicha od poniedziałku A co poniektórym na 1 m2
Rekomendowane odpowiedzi