Gość Murzyn Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 wlasnie nie chce jej zabrac nigdy na spota
Cuber Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Opublikowano 8 Lutego 2008 wlasnie nie chce jej zabrac nigdy na spota fatalnie w takim razie .... to moze my pojedziemy i pogramy w bilarda z nia.....
Mad_MAX Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 A ja ide odcedzik kartofelki i na szlugersa :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 A ja ide odcedzik kartofelki i na szlugersa :gwizdanie: Max... żenada... ale spoko , daj jeszcze znać jak będziesz szedł się wysr..
marcin j Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Trzeba będzie sprawdzić ceny, kolega forumowy z okolic Krakowa otwiera sklep z częściami do samochodów. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=24244.0
marcin j Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Ale gafa , właśnie nie zapamiętałem nicka kolegi z niedzielnego spota
PABLO Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Wystarczy jedna dobę nie lookałem na forum i pincet stron napisane, spamowicze :gwizdanie: A teraz furka Mysle że sie wam spodobało
marcin j Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Ale gafa , właśnie nie zapamiętałem nicka kolegi z niedzielnego spota no widzisz teraz nie będziesz miał rabatu na części tylko zwyżki To zaraz kasuje posta ( joke). W razie potrzeby napewno się dogadamy. masz taki silnik jak ja więc częsci na ciebie będe brał. I rabat będzie . Tak czy siak fajnie , że kolega otwiera sklepik.[br]Dopisany: 08 Luty 2008, 19:41 _________________________________________________Pablo , widze valeo soczewy, wcześniej nie miałeś chyba, duży +. Jeszcze tak jak gadaliśmy na ostatnim spocie , dotrzym słowa i obudowy in pro załóż , będzie miód przy twoim kolorku auta.
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 no i lux Pablo , rozumiem ze w niedziele przyjedziesz juz autem? :th:
PABLO Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 no i lux Pablo , rozumiem ze w niedziele przyjedziesz juz autem? :th: Trzeniu zmartwie Cie nie bedzie mnie w Niedziele bo musze byc cały dzien w wieliczce :wallbash:
Cuber Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Opublikowano 8 Lutego 2008 No Pablo graty graty za furacza ! a lampki to masz valeo czy Depo ?? bo coś na Valeo mi nie wyglądają takie wrażenie :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 No Pablo graty graty za furacza ! a lampki to masz valeo czy Depo ?? bo coś na Valeo mi nie wyglądają takie wrażenie :gwizdanie: Kupiłem te same co ThemOn zapodał czyli Depo ale ładnie wygladają, jeszcze niebawem się dołozy Hidy 6000K i będzie git
Gość rob Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Pablo, zmiany jak najbardziej na plus :th:
PABLO Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Ale gafa , właśnie nie zapamiętałem nicka kolegi z niedzielnego spota no widzisz teraz nie będziesz miał rabatu na części tylko zwyżki To zaraz kasuje posta ( joke). W razie potrzeby napewno się dogadamy. masz taki silnik jak ja więc częsci na ciebie będe brał. I rabat będzie . Tak czy siak fajnie , że kolega otwiera sklepik.[br]Dopisany: 08 Luty 2008, 19:41 _________________________________________________Pablo , widze valeo soczewy, wcześniej nie miałeś chyba, duży +. Jeszcze tak jak gadaliśmy na ostatnim spocie , dotrzym słowa i obudowy in pro załóż , będzie miód przy twoim kolorku auta. Tak Marcin bedzie zrobione. Najpierw hidy a pozniej nakładki InPro :>
sokolnh Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 teraz z Pablem trzeba na lachony jezdzic bo bedzie miał rwanie napewno
Cuber Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Opublikowano 8 Lutego 2008 teraz z Pablem trzeba na lachony jezdzic bo bedzie miał rwanie napewno :polew:
Gość Murzyn Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Pabluniu Gratki - jezdzij teraz z chlebusiem. Pamietaj MAFIA JEZDZI WOLNO!!
PABLO Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Pabluniu Gratki - jezdzij teraz z chlebusiem. Pamietaj MAFIA JEZDZI WOLNO!! Teraz napewno noga zejdzie z gazu, bo nie zamierzam znowu wydać 2,5 tys.
PABLO Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Pabluniu Gratki - jezdzij teraz z chlebusiem. Pamietaj MAFIA JEZDZI WOLNO!! Teraz napewno noga zejdzie z gazu, bo nie zamierzam znowu wydać 2,5 tys. eeee tam nie rozdrabniaj się.... gaz w deche i jedziem :> A kto tu mówi o rozdrabnianiu Spoko Adi damy rade :th:
Gość Murzyn Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Pablo na spocie wyrezam Ci 1.6 pod maska to poszalejesz
Rekomendowane odpowiedzi