nex Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 http://www.allegro.pl/item543909646_wskaznik_boost_auto_gauge_model_sm_peak_60mm.html http://www.allegro.pl/item543909650_wskaznik_temperatury_oleju_autogauge_model_sm_peak.html chyba te zamowie bo maja 2 kolory podswietlania w tym AMBER - to cos jak czerwony. Tylko one mają 60mm srednice a obudowy na słupek sa wszedzie przewaznie 52 NEX Zmieniłes wiare ramkową ??? :gwizdanie: kur.. nie miałem dziś czasu, do spota wymienie [br]Dopisany: 11 Luty 2009, 21:29_________________________________________________chyba gosc sie jebnal bo w boost napisal srednica 60 a w temp oleju 52. Chyba ze tak jest
BrunoNH Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Juz jest wsio OK Poprostu rano samochod stal przechylony i nie bylo wiarygodnego odczytu Teraz juz mierzylem stan bez dolewania czegokolwiek i jest OK Dzieki za zjebki Panowie Zadnej regeneracji robic nie musze, poprostu spanikowalem a nie wzialem pod uwage wszystkich czynnikow Co do Rogala, spoko koles, swietny fachowiec jakich malo i przez mysl mi nie przeszlo nawet, zeby zalowac wizyty u niego Jeszcze raz wielkie dzieki Witek :> Autko nie do poznania, ale ja juz tak mam ze sie wszystkim martwie na zapas...
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 no , czyli z piekła do nieba... zaraz się okaże że Turbo samo się naprawiło
BrunoNH Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 no , czyli z piekła do nieba... zaraz się okaże że Turbo samo się naprawiło To chyba dobrze :gwizdanie: Jestem juz przewrazliwiony Po tym jak pisaliscie co tanie to drogie to myslalem, ze u mnie tez tak bedzie, ale jak narazie jest dobrze, wiec ciiiii... lepiej nie zapeszac :gwizdanie:
themOn Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 zastanawiam się jeszcze nad jednym... jak renomowany tuner mógł robić cokolwiek z softem skoro Turbina jest nie sprawna?...Nie wiarygodne , no cóż kasa to kasa... no chyba że tuner uświadomił użytkownika a użytkownik wziął za to odpowiedzialność.. tak czy siak... drut do kwadratu zapłaciłeś za soft? to dolicz jeszcze 400-500pln na korekte po regeneracji turbo bo ten soft będzie nie aktualny. EOT tez Mnie to zastanowiło ps. widać, że turbina była sprawna tylko użytkownik to panikarz
siemian Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 konczymy rezac czarny podsufit u kercziego. Cuber do czego sluzy ta czerwona plastikowa linka koło wzmacniacza w bagażniku bo sie ze mną kerczi kluci...
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 awaryjne otwieranie wlewu paliwa
rzeźnik. Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 szukam dokładki s line i znalazłem prawdziwą okazję ja cierpiedole http://moto.allegro.pl/item554202286_zderzak_spoiler_przod_do_audi_a4_b6_01_05_s_line.html i jeszcze boczne kratki daje
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 szukam dokładki s line i znalazłem prawdziwą okazję ja cierpiedole http://moto.allegro.pl/item554202286_zderzak_spoiler_przod_do_audi_a4_b6_01_05_s_line.html i jeszcze boczne kratki daje jak kupiłem cały zderzak z taką dokładką wczoraj za 300pln
rzeźnik. Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 osz ty w morde gdzie? dam ci 310 :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 na allegro ale bez żadnych kratek
rzeźnik. Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 no jest jeden na allegro bez kratek za 360 .tylko jak nowa dokładka s line w aso kosztuje 420 zeta a ja i tak musze zostawić swoją górę bo mam spryski to nie ma sensu
Cuber Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Opublikowano 11 Lutego 2009 konczymy rezac czarny podsufit u kercziego. Cuber do czego sluzy ta czerwona plastikowa linka koło wzmacniacza w bagażniku bo sie ze mną kerczi kluci... długo Wam schodzi :gwizdanie: nic nie urwałes i nie zepsułeś odpowiedz juz dostałeś
rzeźnik. Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 może pociągneli tą linke i wszystko wyjepierololiło :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 może pociągneli tą linke i wszystko wyjepierololiło :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Opublikowano 11 Lutego 2009 może pociągneli tą linke i wszystko wyjepierololiło :gwizdanie: kurtyny odpaliły ah wiedziałem ze co Siemian dotknie to zepsuje
siemian Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 nie no wszystko ok. Zmienilismy wszystko. Teraz jeszcze kerczi przykleja te listwy progowe z napisem s-line
Młody Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 nie no wszystko ok. Zmienilismy wszystko. Teraz jeszcze kerczi przykleja te listwy progowe z napisem s-line Widzę że duże mody w kraku lecą
Cuber Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Opublikowano 12 Lutego 2009 nie no wszystko ok. Zmienilismy wszystko. Teraz jeszcze kerczi przykleja te listwy progowe z napisem s-line Widzę że duże mody w kraku lecą :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi