Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem furmanke Kercziego z czarnym sufitem :gwizdanie: super wyglada :good:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemanko,

sory ze tak przerywam ciekawa rozmowe:)ale..

Mam takie pytanie na szybko? :> Czy ma ktos moze Vaga i moglby w tym tygodniu uzyczyc I podpiac do mojego autka i zrobic loga?:) autko przez ostatnie 2tyg bylo ze 3razy badane przez rozne osoby i kazda mowi co innego;/ sic

podobno mam przesuniety rozrzad, ale jak pojechalam do mechanika ktory mi to zakladal (rozrzad jest na gwarancji) to nie stwierdzil zadnych przesuniec. Czy to mozliwe ze jedna osoba mowi jedno a druga zupelnie co innego (zakladajac ze obie maja jakies pojecie o tym). Cyferki przeciez nie kalmia :mysli:

Oczywiscie nie mam logow z tych badan, nie pamietam tez dokladnie co to byl za blad z tym rozrzadem, pamietam ze jest jakas skala od -3,5 do +3,5 i rozrzad powienien byc ustawiony na 0, a u mnie jest chyba 2,8 wiec nie za dobrze.

Boje sie teraz jezdzic bo kurcze jesli ten pierwszy mechanik sie nie mylil to dlugo tak nie moge jezdzic.

Ewentualnie czy ktos moglby wziasc vaga na spota?:) chociaz jesli daloby rade wczesnej to zrobic byloby luks :cool1:

Dzieki I pozdro

K.

Opublikowano

Gdzieś czytałem o tym... 2,8 to za dużo jak dobrze pamiętam :mysli:

Co do mechaników to obaj mają chyba inne pojęcie na ten sam temat :wink4:

Opublikowano

Siemanko,

Mam takie pytanie na szybko? :> Czy ma ktos moze Vaga i moglby w tym tygodniu uzyczyc I podpiac do mojego autka i zrobic loga?:) autko przez ostatnie 2tyg bylo ze 3razy badane przez rozne osoby i kazda mowi co innego;/ sic

podobno mam przesuniety rozrzad, ale jak pojechalam do mechanika ktory mi to zakladal (rozrzad jest na gwarancji) to nie stwierdzil zadnych przesuniec. Czy to mozliwe ze jedna osoba mowi jedno a druga zupelnie co innego (zakladajac ze obie maja jakies pojecie o tym). Cyferki przeciez nie kalmia :mysli:

Oczywiscie nie mam logow z tych badan, nie pamietam tez dokladnie co to byl za blad z tym rozrzadem, pamietam ze jest jakas skala od -3,5 do +3,5 i rozrzad powienien byc ustawiony na 0, a u mnie jest chyba 2,8 wiec nie za dobrze.

Boje sie teraz jezdzic bo kurcze jesli ten pierwszy mechanik sie nie mylil to dlugo tak nie moge jezdzic.

Ewentualnie czy ktos moglby wziasc vaga na spota?:) chociaz jesli daloby rade wczesnej to zrobic byloby luks :cool1:

Dzieki I pozdro

K.

Proponuje zagadac do Tytusa, byl dzis na forum to moze sie jeszcze pojawi, on zrobi Ci logi w tygodniu jesli znajdzie czas...

A jesli to nie wypali to TX-DIDI na spocie pewnie bedzie mial VAG-a bo zawsze ma, wiec sie zrobi logi... :>

Pytanie tylko czy bedzie na spocie :co:

Opublikowano

jarko, no dlatego porzadne logi jak nic sie przydadza by sobie wyrobic wlasne zdanie na ten temat:)

BrunoNH dzieki za info,

Tytus /TX-DIDI jestescie?:) bedziecie na spocie albo wczesniej dalo by rade zrobic te logi,

dzieki i pozdro

K.

P.S. hehe przez to forum to sie nabawie samochodowej hipochondri, tak mi sie wydaje ze termostat nie jest w najlepszej formie rowniez bo do 70stopniu dochodzi na zegarach i wiecej nie daje rady nawet po paru godzinach jazdy na trasie :>

Opublikowano

jarko, no dlatego porzadne logi jak nic sie przydadza by sobie wyrobic wlasne zdanie na ten temat:)

BrunoNH dzieki za info,

Tytus /TX-DIDI jestescie?:) bedziecie na spocie albo wczesniej dalo by rade zrobic te logi,

dzieki i pozdro

K.

P.S. hehe przez to forum to sie nabawie samochodowej hipochondri, tak mi sie wydaje ze termostat nie jest w najlepszej formie rowniez bo do 70stopniu dochodzi na zegarach i wiecej nie daje rady nawet po paru godzinach jazdy na trasie :>

Ewentualnie jeszcz sokolnh, ale u niego ciezko z czasem... zapytac nie zaszkodzi...

Opublikowano

Koleżanko :wink4:KiniaJ ja Ci mogę pomóc ale na tygodniu, na spocie mnie nie będzie niestety.

Zrobimy logi i pomyślimy nad diagnozą :good:

Jeżeli chodzi o opracowanie i zamieszczenie logów na forum to wyśle Ci pocztą a Ty już będziesz musiała sama je wrzucić bo u mnie także kiepsko z czasem, a już mam zaległe jarka do wrzucenia :confused4:

/sorki za błędy

Opublikowano

:hi: wszystkim

Panowie mam pytanie chce założyć sobie hidy i czy ktoś moze polecić u kogo kupić takie zeby nie zakłócały radia( nie mam na mysli CB tylko zwykłego radia bo z CB nie jeżdze) ceny na allegro kształtują sie od 180zł do 500 zł. przetwornice normalne czy slimy ? thx

Opublikowano

Koleżanko :wink4:KiniaJ ja Ci mogę pomóc ale na tygodniu, na spocie mnie nie będzie niestety.

Zrobimy logi i pomyślimy nad diagnozą :good:

Jeżeli chodzi o opracowanie i zamieszczenie logów na forum to wyśle Ci pocztą a Ty już będziesz musiała sama je wrzucić bo u mnie także kiepsko z czasem, a już mam zaległe jarka do wrzucenia :confused4:

/sorki za błędy

spoko kolego:>dzieki zagadam na priv i sie jakos zmowimy, wystarcza logi na maila, a dalej sie pomecze ze wrzuceniem tego na forum,

pozdr

K.

Opublikowano

Siemanko,

Dzieki I pozdro

K.

a dzieje sie cos z autem czy szukamy dziury w całym ?

Opublikowano

Waski jak tam oslona akumulatora :gwizdanie:

Opublikowano

a dzieje sie cos z autem czy szukamy dziury w całym ?

chyba sie cos dzieje chociaz ogolnie ladnie jezdzi i poza malym incydenetem nie mialam z nim problemu, ale lepiej za wczasu sprawdzic zanim padnie na amen...

wiec tak jakies 2tyg autko mi padlo na drodze, okazalo sie ze niby paliwko bylo syfiaste i trzeba bylo przeczyscic filtry paliwowe itp i ruszylo, koles podpial poza tym vaga i znalazl to cos z rozrzadem. W ktoryms momencie tez cisnienie na 4 cylindrze bylo chyba za niskie ale po 4 h grzania autka i wypompowaniu tego syfu wrocilo do normy.

Ostatnio rowniez troche drga szczegolnie na nierozgrzanym aucie, chociaz przy rozgrzanym na luzie czasmi ma lekkie drgania rowneiz. No i jeszcze z tym termostatem ostatnio przyuwazylam ze tylko do 70stopni dobija. Ogolnie przy sporych mrozach mam problem z odpalaniem, akumulator sie zalacza ale ogolnie albo swiece albo moze :mysli: to ten rozrzad nie domaga.

ogolnie lepiej sie bym czula ze swiadomoscia ze mi autko nie stanie w szczerym polu znowu:) mimo ze mam max assistance :>

Opublikowano

Panowie mam pytanie chce założyć sobie hidy i czy ktoś moze polecić u kogo kupić takie zeby nie zakłócały radia( nie mam na mysli CB tylko zwykłego radia bo z CB nie jeżdze) ceny na allegro kształtują sie od 180zł do 500 zł. przetwornice normalne czy slimy ? thx

w przyszlym tyg byc moze bede mogl Ci slimy zalatwic z zarnikami - cena koło 270 bo dolar podrozal

Opublikowano

Wąski mam prosbe mozesz mi jutro sprawdzic koszt 4 klamek do A4/S4 po II Lifcie? wszystkie klamki.Z góry dziekuje :notworthy:

Opublikowano

Wąski mam prosbe mozesz mi jutro sprawdzic koszt 4 klamek do A4/S4 po II Lifcie? wszystkie klamki.Z góry dziekuje :notworthy:

a co poobrywałes czy jak?

Opublikowano

a co poobrywałes czy jak?

Nie chodzi mi o cene gdybym chcial wymienic :gwizdanie:
Opublikowano

Waski jak tam oslona akumulatora :gwizdanie:

zamówione , mam po urlopie dużo zamówień :naughty: może jutro coś będzie :naughty:[br]Dopisany: 12 Luty 2009, 19:54_________________________________________________

ja mam drogo ok 280 zł , Nex ma taniej . Zwykłe radiO rzadko zakłócają. [br]Dopisany: 12 Luty 2009, 19:56_________________________________________________

wszystkie :gwizdanie: wyślij vin. postaram się szybko sprawdzić :naughty:[br]Dopisany: 12 Luty 2009, 19:57_________________________________________________Trzeniu jak nie naprawią to ja mogę pojechać :wink4:

Opublikowano

tzn? po Ogra?

:naughty:

Opublikowano

hehe , dobrze wiedzieć że można na Ciebie liczyć :good:

jutro przychodzi IC także od jutra chyba fura będzie już na chodzie :)