jarko Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 I caly weekend zburzony E tam zburzony... Jakby co to do plusa zapraszamy jutro jak nie bede mogla jezdzic to trzeba sie bedzie napic:)
sokolnh Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 weekend dopiero sie zaczyna w razie czego zapraszam na przejażdżkę do Wrocławia, ewentualnie Trzeniak szuka kogos na wyjazd do wwa Wąski chciał jechać ze mną po Ogra O której dojedziesz do Eweliny? wiesz żebym nie zadzwonił do niej jak będziesz gdzieś obok dzwon smiało, ja tolerancyjny jestem
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Kinia od tych lawet niezłą składkę zapłacisz
KiniaJ Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Kinia od tych lawet niezłą składkę zapłacisz i tak place niezla:) ostatnio jak dzwonilam to pani na infolini mi powiedziala ze mam limit na 5000zl na lawete, jak zapytala o przelicznik w km to powiedziala ze w zasadzie cala polske moge przejechac na lawecie;] chociaz nie jestem pewna czy tak moge w ramach assistance przewozic auto w te i we wte
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Kinia od tych lawet niezłą składkę zapłacisz i tak place niezla:) ostatnio jak dzwonilam to pani na infolini mi powiedziala ze mam limit na 5000zl na lawete, jak zapytala o przelicznik w km to powiedziala ze w zasadzie cala polske moge przejechac na lawecie;] chociaz nie jestem pewna czy tak moge w ramach assistance przewozic auto w te i we wte dowiedz się żeby Cię nie obciążyli :gwizdanie: ja mógłbym Cię holować ale tylko na sztywnym holu bo na lince to bym się bał
tx-didi Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Kinia od tych lawet niezłą składkę zapłacisz i tak place niezla:) ostatnio jak dzwonilam to pani na infolini mi powiedziala ze mam limit na 5000zl na lawete, jak zapytala o przelicznik w km to powiedziala ze w zasadzie cala polske moge przejechac na lawecie;] chociaz nie jestem pewna czy tak moge w ramach assistance przewozic auto w te i we wte przynajmniej mniej spali.... podlaczalas VAG juz czy nie jeszcze ?
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 auta nie da się uruchomić , vag nie podpięty więc nie wiadomo czy są jakies błędy
KiniaJ Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Kinia od tych lawet niezłą składkę zapłacisz i tak place niezla:) ostatnio jak dzwonilam to pani na infolini mi powiedziala ze mam limit na 5000zl na lawete, jak zapytala o przelicznik w km to powiedziala ze w zasadzie cala polske moge przejechac na lawecie;] chociaz nie jestem pewna czy tak moge w ramach assistance przewozic auto w te i we wte dowiedz się żeby Cię nie obciążyli :gwizdanie: ja mógłbym Cię holować ale tylko na sztywnym holu bo na lince to bym się bał no zadzwonie jutro i sie zapytam jak to jest z tymi lawetami w ubezpieczeniu, Trzeniu a ja bym sie nie bala :> no nic lece spac do zgadania
sokolnh Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 pewnie nie bedzie błedów poszedł bym juz spac, ale mi sie nie chce, a pewnie jutro bede zdychał rano
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Cześć Kinga [br]Dopisany: 14 Luty 2009, 00:32_________________________________________________ pewnie nie bedzie błedów poszedł bym juz spac, ale mi sie nie chce, a pewnie jutro bede zdychał rano idz spać bo nie możesz być jutro "wypompowany"
sokolnh Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 no pa[br]Dopisany: 14 Luty 2009, 00:33_________________________________________________ idz spać bo nie możesz być jutro "wypompowany" najwyzej na spiocha
tx-didi Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 auta nie da się uruchomić , vag nie podpięty więc nie wiadomo czy są jakies błędy no to na co czekamy?
KiniaJ Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 przynajmniej mniej spali.... podlaczalas VAG juz czy nie jeszcze ? nie zdazylam;/ myslalm o tym w weekend ewntualnie na spocie, ale kurcze teraz to nei wiem czy dojade
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 auta nie da się uruchomić , vag nie podpięty więc nie wiadomo czy są jakies błędy no to na co czekamy? na Ciebie?
tx-didi Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 auta nie da się uruchomić , vag nie podpięty więc nie wiadomo czy są jakies błędy no to na co czekamy? na Ciebie? mam plaka i vag jestem gotowy ..
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 auta nie da się uruchomić , vag nie podpięty więc nie wiadomo czy są jakies błędy no to na co czekamy? na Ciebie? mam plaka i vag jestem gotowy .. :polew: [br]Dopisany: 14 Luty 2009, 00:37_________________________________________________nie zapomnij rękawiczek z Orlenu
sokolnh Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 rękawiczki z Orlenu to podstawa kiedy tylko moge to biore dla chłopaków z warsztatu
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 rękawiczki z Orlenu to podstawa kiedy tylko moge to biore dla chłopaków z warsztatu no , i dlatego tylko Żuki obsługujecie
tx-didi Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 przynajmniej mniej spali.... podlaczalas VAG juz czy nie jeszcze ? nie zdazylam;/ myslalm o tym w weekend ewntualnie na spocie, ale kurcze teraz to nei wiem czy dojade to dzis mozemy w wolnej chwili..... @sokolnh a opakowania po prince polo ?
sokolnh Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 rękawiczki z Orlenu to podstawa kiedy tylko moge to biore dla chłopaków z warsztatu no , i dlatego tylko Żuki obsługujecie dobrze sie je robi Zuk 4ever [br]Dopisany: 14 Luty 2009, 00:45_________________________________________________ przynajmniej mniej spali.... podlaczalas VAG juz czy nie jeszcze ? nie zdazylam;/ myslalm o tym w weekend ewntualnie na spocie, ale kurcze teraz to nei wiem czy dojade to dzis mozemy w wolnej chwili..... @sokolnh a opakowania po prince polo ? miron powiedział zebym mu zbierał
Rekomendowane odpowiedzi