sokolnh Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 powitać :cwaniak1: ekran bierz dunlopa :th: mi sie wydaje że indeks H bedzie lepszy do codziennej jazdy bo jednak V -ka jest zrobiona z twardszej mieszanki, która osiaga swoje odpowiednie własności pozniej zresztą pewnie i tak sie tego nie odczuwa także bierz jakie dusza zapragnie bo ceny są chyba takie same pozdro
Cuber Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Opublikowano 9 Lutego 2008 Siema wszystkim , ale mnie łeb napierdziela.... :gwizdanie: Themon powinienes wiedzieć za co ....
Gość rob Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 hello Siema wszystkim , ale mnie łeb napierdziela.... :gwizdanie: szykuj formę na następny łik
sokolnh Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 http://www.joemonster.org/filmy/7094/Jak-jedza-jeze kwasi sie jakby cytrynówe pił
Tukan Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Dzien bobry wszystkim...A ja dopiero dzis poczulem sie lepiej,patrze a tu foty team krakow nie ma Pewnie jej nie ma dlatego ze mnie na niej nie bylo
Cuber Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Opublikowano 9 Lutego 2008 hello Siema wszystkim , ale mnie łeb napierdziela.... :gwizdanie: szykuj formę na następny łik ROB przeciez ja zawsze forme mam a jak pomysle o KCH to odrazu mi wszystko przechodzi
Gość rob Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 a jak pomysle o KCH to odrazu mi wszystko przechodzi jeszcze tylko tydzień potem 3 tygodnie i wisła
Cuber Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Opublikowano 9 Lutego 2008 Ja juz zażywam HEPATIL na wątrobe :polew: musi w końcu być w jak najlepszej kondycji :th:
Gość rob Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Ja juz zażywam HEPATIL na wątrobe :polew: to może ja też zacznę
Mad_MAX Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 hej chlopcy Widze ze FOc**jecie po calosci ehehehehe.
Gość trueogre Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 wszyscy, ale jazda z tymi podpisami, nie podoba mi się to zupełnie i jestem z wami Vipami trzeba będzie to obgadać w niedzielkę na spocie.
Cuber Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Opublikowano 9 Lutego 2008 zacznij ROB bo za tydzień moze byc kiepsko
Gość rob Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Widze ze FOc**jecie po calosci ehehehehe. ostatnio w modzie
Cuber Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Opublikowano 9 Lutego 2008 OGR Ty masz przerabane za wczoraj.....
Gość rob Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 zacznij ROB bo za tydzień moze byc kiepsko już lecę do apteki
Mad_MAX Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Widze ze FOc**jecie po calosci ehehehehe. ostatnio w modzie Taaaa , jak ja owalem to bylo beeeeee Ja w sumie popieram Niektorzy przesadzali z tymi podpisami hehehe
Gość trueogre Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 OGR Ty masz przerabane za wczoraj..... heh jeszcze żebym miał jakiś wybór, ale nieważne, myślę że jakoś sobie poradzę, nie z takich opresji się wychodziło
Cuber Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Opublikowano 9 Lutego 2008 Ja w sumie popieram Niektorzy przesadzali z tymi podpisami hehehe Max wiesz co ? zj** sie , juz wiem za co masz klubowicza!!
Mad_MAX Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Ja w sumie popieram Niektorzy przesadzali z tymi podpisami hehehe Max wiesz co ? zj** sie , juz wiem za co masz klubowicza!! Hahahahahahahahahaha , czyzbys byl nie w humorze ?? Moj milordzie Ej k**wa , jak niektorzy mieli podpisy wyjebane na pol strony , to chyba to troche nie teges co ??
Gość trueogre Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Ja w sumie popieram Niektorzy przesadzali z tymi podpisami hehehe Max wiesz co ? zj** sie , juz wiem za co masz klubowicza!! Hahahahahahahahahaha , czyzbys byl nie w humorze ?? Moj milordzie Ej k**wa , jak niektorzy mieli podpisy wyjebane na pol strony , to chyba to troche nie teges co ?? gówno prawda, to się w regulaminie pisze jaki rozmiar maxmalny może mieć podpis i tyle, każdy sobie obrobi i wrzuci a nie postępuje w ten sposób, wazelina wazelina zamiast trzymać się razem w Teamie to się wyłamujesz, nieładnie baaaaaaardzo nieładnie
Rekomendowane odpowiedzi