jarko Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_montaz_cb_i_oswietlenie_podlogi-t66418.0.html;msg731263#msg731263 moglby mi ktos z tym pomoc ? Przywieź na spota to obejrzę, może coś pomogę. Radyjka takiego nie mam to fotki ci nie wyslę
marcin j Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Hejka Panowie i Panie Być może bede jutro u Was są jakieś gadgety klubowe do odebrania????? A co byś chciał polarek i koszulke dla I
stojann Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 niestety ,bede na polibudzie w czasie spota ;( moze ktos inny ma
jarko Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Hejka Panowie i Panie Być może bede jutro u Was są jakieś gadgety klubowe do odebrania????? A co byś chciał polarek i koszulke dla I co za gość [br]Dopisany: 21 Luty 2009, 21:38_________________________________________________ niestety ,bede na polibudzie w czasie spota ;( moze ktos inny ma Chyba Ozi ma, albo Tukan
marcin j Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Hejka Panowie i Panie Być może bede jutro u Was są jakieś gadgety klubowe do odebrania????? A co byś chciał polarek i koszulke dla I co za gość [br]Dopisany: 21 Luty 2009, 21:38_________________________________________________ niestety ,bede na polibudzie w czasie spota ;( moze ktos inny ma Chyba Ozi ma, albo Tukan jarko ie jestem na czasie z forum , wytlumacz
jarko Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Dzisiaj Ci wysłałem Jakbyś wczoraj napisał
marcin j Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 spoko , to w takim razie czekam na przesyłeczkę
jarko Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Czekaj, we wtorek najpóźniej powinna być zaraz uaktualnię listę z polarami Na spota mimo to podbijesz :gwizdanie:
marcin j Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Czekaj, we wtorek najpóźniej powinna być zaraz uaktualnię listę z polarami Na spota mimo to podbijesz :gwizdanie: Myślę , że uda sie zawitać. ostatnio byłem to akurat dużo osób nie było.
jarko Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Czekaj, we wtorek najpóźniej powinna być zaraz uaktualnię listę z polarami Na spota mimo to podbijesz :gwizdanie: Myślę , że uda sie zawitać. ostatnio byłem to akurat dużo osób nie było. Jak przyjedziesz to zawsze jedna więcej Tym razem spot wyjątkowy bo bez bossa :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Opublikowano 22 Lutego 2009 Pozdrowionka z slonecznej i mocno zaśniezonej Bukowiny Bawcie sie dobrze na spocie , dziś pewnie będzie lepsza frekwencja :gwizdanie: ps. Themona siedzi tutaj ze mna pijok jeden wiec pewnie na spota nie dojedzie
nex Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 frekwencje dają najlepsi :naughty: baw ta sie dobrze, jak ja :decayed:
Tukan Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 baw ta sie dobrze, jak ja :decayed: Cos ty taki zadowolony
KERCZI Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Pozdrowionka z slonecznej i mocno zaśniezonej Bukowiny Bawcie sie dobrze na spocie , dziś pewnie będzie lepsza frekwencja :gwizdanie: ps. Themona siedzi tutaj ze mna pijok jeden wiec pewnie na spota nie dojedzie Pozdro chlopy... trzymajcie sie dobrze i nie zapijcie bardzo zebyscie na zlota dojechali smiley
jarko Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Bawcie sie dobrze na spocie , dziś pewnie będzie lepsza frekwencja :gwizdanie: coś sugerujesz :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Bawcie sie dobrze na spocie , dziś pewnie będzie lepsza frekwencja :gwizdanie: coś sugerujesz :gwizdanie: no jak to co?? Kota nie ma, myszy harcuja..
PABLO Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 ps. Themona siedzi tutaj ze mna pijok jeden wiec pewnie na spota nie dojedzie A już miałem pisać Dejmonowi żeby przywiózł vaga na spota bo wyskoczyła mi inspekcja kolejnej wymiany oleju Tytus jak będziesz dziś na spocie to przyjedz z vagiem
KERCZI Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 http://video.interia.pl/obejrzyj,film,105931
Rekomendowane odpowiedzi