Suli Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Ale za to jaka impra była :gwizdanie: :polew:
jarko Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 W sensie - że mod zrobi rozróbę i Wam kramik zamkną W Waszym przypadku to chyba nie zadziała :polew: Mod pijany pewnie, zaraz to zglosze do innego moderatora , i juz tysiak wpadnie na konto. Chwile temu jeszcze mówił prostym głosem jak z Nim rozmawiałem
marcin j Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Suli myslałem , że blefujesz , ale wszedłem na wątek warszawski i zamknięty, Lukas chyba zrobił Chwile temu jeszcze mówił prostym głosem jak z Nim rozmawiałem Jarko , to jak sie pomyli to moze mi 10 000 tysi wpadnie na konto. Ps . masz ta jakies wolne polary M , bo bratu sie spodobał , chetnie przygarne.
jarko Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Ps . masz ta jakies wolne polary M , bo bratu sie spodobał , chetnie przygarne. Nie wiem jeszcze. Muszę poczekać az każdy swoja paczke odbierze. Musze być pewny ze wszystko jest oki. Myślę że do końca tygodnia się wyjaśni
marcin j Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Ps . masz ta jakies wolne polary M , bo bratu sie spodobał , chetnie przygarne. Nie wiem jeszcze. Muszę poczekać az każdy swoja paczke odbierze. Musze być pewny ze wszystko jest oki. Myślę że do końca tygodnia się wyjaśni ok , daj znac na priv czy masz coś, co bym nie pytal 10 razy
jarko Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Ps . masz ta jakies wolne polary M , bo bratu sie spodobał , chetnie przygarne. Nie wiem jeszcze. Muszę poczekać az każdy swoja paczke odbierze. Musze być pewny ze wszystko jest oki. Myślę że do końca tygodnia się wyjaśni ok , daj znac na priv czy masz coś, co bym nie pytal 10 razy Oki, jak coś to M dla Ciebie będę miał na uwadze - dam znać.
marcin j Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Ps . masz ta jakies wolne polary M , bo bratu sie spodobał , chetnie przygarne. super Nie wiem jeszcze. Muszę poczekać az każdy swoja paczke odbierze. Musze być pewny ze wszystko jest oki. Myślę że do końca tygodnia się wyjaśni ok , daj znac na priv czy masz coś, co bym nie pytal 10 razy Oki, jak coś to M dla Ciebie będę miał na uwadze - dam znać.
Perfidny Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Panie i Panowie na miły początek cytat: Przyznacie chyba, że lądowanie 40-tonowym, pozbawionym skrzydeł, zestawem na kawałku mostu to wyczyn, którego nie podjąłby się nawet pilot dywizjonu morskiego, stacjonującego na lotniskowcu. Po raz kolejny sprawdza się twierdzenie Bronisława Komorowskiego, że Polacy mają wrodzony talent do pilotażu i potrafią latać "nawet na drzwiach od stodoły"... zaczerpnięty z http://poboczem.pl/co-w-furach-skrzypi/news/tirem-przelecial-6-metrow,1255515,3877 życzę udanego dnia :>
krzyniek Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 było już na forum bry panowie [br]Dopisany: 24 Luty 2009, 09:44_________________________________________________ Aż Sobie zrobię screena jak to warszawkę zamknęli spoko masz czas do czwartku więc na ten czas przeniesiemy się do was :polew:
Tukan Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 spoko masz czas do czwartku więc na ten czas przeniesiemy się do was Taa i zamkna nastepny temat Tworzycie grupe zamykajaca watki
jarko Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 było już na forum Ale u Nas nie było :bicz3: Aż Sobie zrobię screena jak to warszawkę zamknęli spoko masz czas do czwartku więc na ten czas przeniesiemy się do was :polew: Sio spamerka
Suli Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 O :> Cześć Krzyniek Cześć Karkusy [br]Dopisany: 24 Luty 2009, 10:38_________________________________________________Krzyniek, ja się dziś mogę spóźnić na spota, dobiję gdzieś tak na 20 bo mam komisję Tak więc poczekaj na mnie :>
jarko Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Panowie, u Nas Wszyscy ciężko pracują... :gwizdanie:
themOn Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Panowie, u Nas Wszyscy ciężko pracują... :gwizdanie: strasznie ciężko
krzyniek Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 O :> Cześć Krzyniek Cześć Karkusy [br]Dopisany: 24 Luty 2009, 10:38_________________________________________________Krzyniek, ja się dziś mogę spóźnić na spota, dobiję gdzieś tak na 20 bo mam komisję Tak więc poczekaj na mnie :> dobra, jeśli w ogóle będę
Wąski Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Panowie, u Nas Wszyscy ciężko pracują... :gwizdanie: strasznie ciężko Są wyjątki
Suli Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 OK. Krzyniek, najwyżej zgadamy się i spotkamy jakoś inaczej
krzyniek Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 OK. Krzyniek, najwyżej zgadamy się i spotkamy jakoś inaczej damy radę jak coś to dzwonimy
Rekomendowane odpowiedzi