sokolnh Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 ma ktos z was torxy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4246221 :polew: Jestem w takiej desperacji że jestem skłonny go wziąć.... :mysli: :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4246221 :polew: Jestem w takiej desperacji że jestem skłonny go wziąć.... :mysli: :wallbash: bierz w ciemno hahaha Sokoł wezme torx-y do Zielonek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zbiórka w Zielonkach ok 19:00-19:10. Tak żebyśmy się spokojnie przebrali i o 19:30 zaczeli grę bo szkoda czasu!!! Pablo wpadaj , będziesz moim trenerem od szybKOŚCI Themon własnie wysłał smsa że go nie będzie , ponoć jego baba rodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Themon własnie wysłał smsa że go nie będzie , ponoć jego baba rodzi bedzie czy nie ? a co tam robi to juz mniejsza z tym wazne zeby mu było lepiej niz na piłce jak ma sie nie zjawic na niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 no napisałem przecież że go nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 no napisałem przecież że go nie będzie no to jak będzie ktoś w zastępstwo ?? czy brać ZAWIS-a ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 ja wezme kumpla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 ja wezme kumpla OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 1.Sokolnh 2.Trzeniu 3.Cuber 4.Themon 5.Trueogre 6.Mad Max 7.kumpel Sokola 8.Kumpel Cubera 9.Kumpel Cubera 10.Kumpel Cubera 11.Kumpel Sokola 12......... Jesli pojade na pilke to moze bede mial dwoch graczy no to jeśli max bierze 2 a odpadł themon to jest nas 12stu , jak ktoś ma numer do Maxa to niech do niego tyrknie i się upewni że weżmie tych gości bo jak nas zrobi w cto będzie lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 no to jeśli max bierze 2 a odpadł themon to jest nas 12stu , jak ktoś ma numer do Maxa to niech do niego tyrknie i się upewni że weżmie tych gości bo jak nas zrobi w cto będzie lipa no to wtedy będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 max bierze jednego kumpla jest tak : 1.Sokolnh 2.Trzeniu 3.Cuber 4.Kumpel Sokola 5.Trueogre 6.Mad Max 7.kumpel Sokola 8.Kumpel Cubera 9.Kumpel Cubera 10.Kumpel Cubera 11.Kumpel Sokola 12.Kumpel Maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Panowie niech ktoś do niego zadzwoni albo wysle smsa czy wezmie tych 2 grojków... A Ty Kamil wstrzymaj się z tym swoim następnym kolegą bo jak nas będzie 13 to ja pier.. taką grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4246221 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 potwierdziłeś ze bierze jednego kumpla , Kamil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 mam jedna osobe czyli ja i kumpel MAX BIERZE JEDNEGO !!!![br]Dopisany: 22 Styczeń 2008, 17:09 _________________________________________________ potwierdziłeś ze bierze jednego kumpla , Kamil? nie potwierdzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 ok , czyli sprawa jest jasna, czytelna i zamknięta... Jest Nas 12stu i widzimy się 19:10-19:15 pod halą Bardzo proszę o punktualność bo szkoda czasu i kasy innych na spóznienia , szanujmy się :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 ok , czyli sprawa jest jasna, czytelna i zamknięta... Jest Nas 12stu i widzimy się 19:10-19:15 pod halą Bardzo proszę o punktualność bo szkoda czasu i kasy innych na spóznienia , szanujmy się :th: Jaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 No to do zobaczenia , ja już wychodzę z domu :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Tylko bez połamania nóg proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi