Gość rob Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Orientuje sie ktoś jak wygląda zakopianka? bo kurde wawka ma ferie i wszyscy sie zjeżdzają do zakpca to pewnie korek bedzie masakryczny.... na wieczór dojedziesz
Cuber Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Opublikowano 9 Lutego 2008 Orientuje sie ktoś jak wygląda zakopianka? bo kurde wawka ma ferie i wszyscy sie zjeżdzają do zakpca to pewnie korek bedzie masakryczny.... na wieczór dojedziesz Rob widze ze humor Ci dopisuje..... pewnei łykasz juz Hepatil i dlatego
Gość Murzyn Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 i w koncu sie przyznaliscie co bierzecie, ze tak dziczycie... lece do apteki
Gość rob Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Rob widze ze humor Ci dopisuje..... pewnei łykasz juz Hepatil i dlatego nie, piję drinka doszedłem do wniosku, że to lepsze na łapanie kondycji i dla zdrowotności
sokolnh Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 cuber dasz rade, masz Vipa przecież :th: jakas eskorta policji czy coś
Gość Murzyn Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Kurczak co Ty tak dokuczasz ostatnio. Rozbrykal sie nam ptaszyna
Cuber Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Opublikowano 9 Lutego 2008 Hehehe zaraz startuje, i moze pojade przez Dopczyce mszane na krescienko potem juz chyba łatwiej bedzie .....
marcin j Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Do krakowa spoko , ale w zakopiec to tak na moje oko z 4, 5 godzin, milion zwężeń. Na światłach w skomielnej korek do Naprawy , ok 5 km. Na światłach w myślenicach korek z 1 godz.A od nowego do zakopca też sznureczek. Masakra.
Gość rob Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Do krakowa spoko , ale w zakopiec to tak na moje oko z 4, 5 godzin, milion zwężeń. Na światłach w skomielnej korek do Naprawy , ok 5 km. Na światłach w myślenicach korek z 1 godz.A od nowego do zakopca też sznureczek. Masakra. weekend, ferie i nic nie dziwi
Gość Murzyn Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Znajac Cubra, to za 2h cos napisze z kafejki na krupówkach
Gość Murzyn Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Jest ktos w KR co zrobi mi zbierznosc jeszcze dzis?? Mam jakies dziwne cisnienie zeby skonczyc etap zawiasu [br]Dopisany: 09 Luty 2008, 15:14 _________________________________________________ Znajac Cubra, to za 2h cos napisze z kafejki na krupówkach w koćnu jest VIPem, LOL założy sobie kurczaka na dach :polew:.... tfu koguta miałem na myśli Hyhyhy, juz spobie wyobrazilem kurczaka trzymajacego sie relingów
Tukan Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 el zobacz jakie giwery dorwal :shocked:a my tak się śmiejemy z niego może powinniśmy się zacząć bać Bo to kurczak z NH
Gość Murzyn Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Pelikan sugerujesz, ze kurczak to Hooters, hooters, hooters, hooters?? (jak ktos sie wie o co cho --> google) Jeju ile ptactwa mamy w ekipie KR dobrze ze zadnej kaczki
Gość rob Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 dobrze ze zadnej kaczki może jest, tylko się ukrywa
Tukan Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Sa zwierzaki,murzyny,demony Jesli chodzi o takie hooters To to nie on
Gość rob Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Sa zwierzaki,murzyny,demony Wszystko chyba Murzyn, sztuk jedna
Tukan Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Sa zwierzaki,murzyny,demony Wszystko chyba Murzyn, sztuk jedna Drobne przeoczenie
Tukan Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Sa zwierzaki,murzyny,demony Wszystko chyba Murzyn, sztuk jedna zawsze może być Murzyn + klon, kaczka ma klona to czemu on miałby nie mieć No tak ale kto jest klonem kogo??
Gość rob Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Sa zwierzaki,murzyny,demony Wszystko chyba Murzyn, sztuk jedna zawsze może być Murzyn + klon, kaczka ma klona to czemu on miałby nie mieć jak na razie, klon nieznany
Rekomendowane odpowiedzi