PABLO Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Przecież wczoraj prawie nic nie wypiłem :gwizdanie: No nie wiem nie wiem, bo już takie rzeczy zaczynałeś pisać na forum że głowa opadała :gwizdanie:
jarko Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Przecież wczoraj prawie nic nie wypiłem :gwizdanie: No nie wiem nie wiem, bo już takie rzeczy zaczynałeś pisać na forum że głowa opadała :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 No niestety nuda... Jeszcze dodatkowo jak siedzisz na chorym w domu to masakra. Panowie pożyczcie albo powiedzcie w co można teraz pograć na kompie
siemian Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 a co Pablo chory jesteś?? Zejdz do auta i pobaw się swoimi zaje...fajnymi Ledami w rejestracji które sam u Ciebie zakładałem :> :> :>.
PABLO Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 a co Pablo chory jesteś?? Zejdz do auta i pobaw się swoimi zaje...fajnymi Ledami w rejestracji które sam u Ciebie zakładałem :> :> :>. Tak trochę się przeziębiłem ale już zdrowieje także git No zobaczymy ile poświecą bo już kiedyś takie miałem i dość szybko się spaliły ale robią robotę
siemian Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 no wiesz tym dywanikom i niebieskim ledom w środku nie doruwnują nawet... [br]Dopisany: 25 Luty 2009, 17:48_________________________________________________sorki Pablo musiałem...
PABLO Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Ja mówiłem ze to jest dodatkowa opcja jak ktoś będzie kupował audikę Spoko dywaniki czas kupić normalne bo za dużo zwracają na siebie uwagę i widzę zazdrość u innych [br]Dopisany: 25 Luty 2009, 17:52_________________________________________________sieman ty jesteś teraz na gg czy nie :?:
siemian Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Wiesz Pablo jak lubisz takie gadżety a'la stalowe dywaniki to moge Ci zrobić dywaniki z blachy nierdzewnej bo używam jej do produkcji u siebie :polew:
PABLO Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Wiesz Pablo jak lubisz takie gadżety a'la stalowe dywaniki to moge Ci zrobić dywaniki z blachy nierdzewnej bo używam jej do produkcji u siebie :polew: Nie, lepiej w malczanie takie zrobić
KERCZI Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Ja mówiłem ze to jest dodatkowa opcja jak ktoś będzie kupował audikę Spoko dywaniki czas kupić normalne bo za dużo zwracają na siebie uwagę i widzę zazdrość u innych [br]Dopisany: 25 Luty 2009, 17:52_________________________________________________sieman ty jesteś teraz na gg czy nie :?: a co chcesz mu sprzedac dywaniki poza forum??? :polew:
PABLO Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Ja mówiłem ze to jest dodatkowa opcja jak ktoś będzie kupował audikę Spoko dywaniki czas kupić normalne bo za dużo zwracają na siebie uwagę i widzę zazdrość u innych [br]Dopisany: 25 Luty 2009, 17:52_________________________________________________sieman ty jesteś teraz na gg czy nie :?: a co chcesz mu sprzedac dywaniki poza forum??? :polew: Bo kurde już mnie nudzi od niedzieli że chce kupić je ode mnie [br]Dopisany: 25 Luty 2009, 18:04_________________________________________________KERCZI i sieman zważywszy na to że nie jesteście długo ma forum i siedzicie teraz razem na forum to pokaże wam coś, coś co udowadnia że klub nawraca na dobrą drogę i pozwala stać się lepszym Jak jeszcze nie było mnie w klubie -> Teraz (znaczek już wrócił na swoje miejsce) ->
siemian Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Daje każde piiiiniondze!! A na jaki numer piszesz? Nic nie nie doszło 2100970[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 18:11_________________________________________________o mój Boże Pablo nie rób tak więcej.... Mało zawału nie dostałem jak zobaczyłem pierwszą fotke... To jest wręcz niesmaczne a ja jem obiad....
PABLO Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 o mój Boże Pablo nie rób tak więcej.... Mało zawału nie dostałem jak zobaczyłem pierwszą fotke... To jest wręcz niesmaczne a ja jem obiad.... Kurde miałeś się udławić :polew:
KERCZI Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Ja mówiłem ze to jest dodatkowa opcja jak ktoś będzie kupował audikę Spoko dywaniki czas kupić normalne bo za dużo zwracają na siebie uwagę i widzę zazdrość u innych [br]Dopisany: 25 Luty 2009, 17:52_________________________________________________sieman ty jesteś teraz na gg czy nie :?: a co chcesz mu sprzedac dywaniki poza forum??? :polew: Bo kurde już mnie nudzi od niedzieli że chce kupić je ode mnie [br]Dopisany: 25 Luty 2009, 18:04_________________________________________________KERCZI i sieman zważywszy na to że nie jesteście długo ma forum i siedzicie teraz razem na forum to pokaże wam coś, coś co udowadnia że klub nawraca na dobrą drogę i pozwala stać się lepszym Jak jeszcze nie było mnie w klubie -> Teraz (znaczek już wrócił na swoje miejsce) -> fajne m3
siemian Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 o Ty... a kto by dywaniki wtedy od Ciebie kupił.... :polew: :polew: To na jaki nr. gg do mnie pisałeś?[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 18:16_________________________________________________wcześniej to troszke Pablo Ci sie marki samochodów chyba pomyliły...
PABLO Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 fajne m3 Jak chcesz to na spocie możemy wyrezać u Ciebie bo jeszcze tam gdzieś mi leżą, tylko trzeba na czarno spreyem pomalować i będzie gicior :kox:
Rekomendowane odpowiedzi