Bieniek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 W nocy startuje w gory i bede jeden dzien w krk,takze pzdr tych co bede milal i tych no nie bede :hi:
Cuber Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 W nocy startuje w gory i bede jeden dzien w krk,takze pzdr tych co bede milal i tych no nie bede :hi: A gdzie smigasz w te góry ?
Bieniek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Robie taka mala wycieczke z kolegami.Pakujemy sie dzisiaj w nocy w samochod.Jutro krakow.Zostajemy na noc w krk.Zabawimy sie W sobote z rana pojedziemy do zakopca,bo w sumie nigdy nie bylismy,a potem do nd w korbielowie bedziemy. W krk stacjonowac bedziemy na piaskach.ul chyba Rżącka czy jakos tak
Cuber Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 Robie taka mala wycieczke z kolegami.Pakujemy sie dzisiaj w nocy w samochod.Jutro krakow.Zostajemy na noc w krk.Zabawimy sie W sobote z rana pojedziemy do zakopca,bo w sumie nigdy nie bylismy,a potem do nd w korbielowie bedziemy. W krk stacjonowac bedziemy na piaskach.ul chyba Rżącka czy jakos tak Pytałem bo Ja siedze w górach na urlopie Piaski hmmm daleko będziecie mieli do rynku ale Bawta sie dobrze
Bieniek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 No tam nam nocleg zalatwili.Tam tez mam rodzine,wiec jest dobrze.A dziekujemy i pozdrawiamy
Tukan Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Co tu taka cisza :gwizdanie: Wszyscy tacy zapracowani czy jak
Tukan Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Nawalanka na klubowym odchodzi Juz zamkniety temat zostal
siemian Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Cuber co z moim ostrzeżeniem?? W sensie że chce go już nie mieć i mieć go nie powinienem
KERCZI Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 DOWCIP: Tato, mogę spróbować skoków bungee? - Lepiej nie synku, o ile sobie przypominam, od samiuśkiego początku prześladowały cię wypadki z gumą.
Tukan Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 DOWCIP: Tato, mogę spróbować skoków bungee? - Lepiej nie synku, o ile sobie przypominam, od samiuśkiego początku prześladowały cię wypadki z gumą. Dobre
BrunoNH Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Znacie jakiegos dobrego mechaniora w hucie, zawiozlem auto na zgody, koles podniosl, popatrzyl i mowi ze nic sie nie stalo, a jedno kolo jedzie w prawo, drugie w lewo i kolo kierownicy przestawione o jakies 30 stopni Odpowiedz na PW
Bieniek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Panowie gdzie najbezpieczniej zaparkowac samochod w ciagu dnia???Chodzi mi o centrum jak bede zwiadzal wasza miescine:):
siemian Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 ja mam właczone ale mimo to nie przeszkadza mi to w pisaniu postów
PABLO Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Znacie jakiegos dobrego mechaniora w hucie, zawiozlem auto na zgody, koles podniosl, popatrzyl i mowi ze nic sie nie stalo, a jedno kolo jedzie w prawo, drugie w lewo i kolo kierownicy przestawione o jakies 30 stopni Odpowiedz na PW Byłeś u tego koło straży pożarnej :?:[br]Dopisany: 26 Luty 2009, 21:48_________________________________________________ kurcze co tu taka cisza dzisiaj? Ee tam cisza opowiadasz
Tukan Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 ja mam właczone ale mimo to nie przeszkadza mi to w pisaniu postów Mi tez nie
Rekomendowane odpowiedzi