boseron Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 powoli dochodze do siebie , ale w głowie nadal sie kręci jak gwałtownie sie poruszam
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 powoli dochodze do siebie , ale w głowie nadal sie kręci jak gwałtownie sie poruszam chłopie , na mszę powinieneś dać żeś sobie karku nie skręcił
boseron Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 dobra ja tylko na chwilke tutaj zaglądnałem poczytac Wasze wypociny i uciekam do wyrka, nadal odpoczywać, pozdrowienia dla wszystkich kaskaderów
Cuber Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Opublikowano 3 Marca 2009 dobra ja tylko na chwilke tutaj zaglądnałem poczytac Wasze wypociny i uciekam do wyrka, nadal odpoczywać, pozdrowienia dla wszystkich kaskaderów zdrowiej
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 aha ,Boseron jakbyś chciał przymierzyć te koła to w tą niedzielę będę już na spocie narka
PABLO Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Tak na dobranoc Zima, Alpy, stok. Facet rusza z góry, odbija się kijkami i jedzie na bombę. Nagle podskakuje na muldzie, obraca go, leci w powietrzu, koziołkuje, w tumanie śniegu wali z impetem prosto w drzewo... Kijki w jedna, narty w druga, gość totalnie rozwalony, zęby wybite, krew z nosa, nogi i ręce poskręcane w dziwny sposób. Otwiera nieprzytomne oczy, wciąga głęboko górskie powietrze i mówi: - No i c**j, i tak lepiej niż w pracy!
marcin j Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 siema tukan i reszta Pablo [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 08:15_________________________________________________Trzeniu s line przód zrobiony????? :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 siema tukan i reszta Pablo [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 08:15_________________________________________________Trzeniu s line przód zrobiony????? :gwizdanie: Hej struga kratki [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 08:48_________________________________________________http://www.v10.pl/Mitsubishi,Lancer,Evo,II,profesjonalna,jazda,na,sniegu,w,wykonaniu,11latka,28504.html
KERCZI Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Był u mnie ksiądz po kolędzie i mówił, że trzeba teraz balować, bo niedługo nadejdzie jakiś "wielki post" - mam pytanie: od kogo nadejdzie ten post i ile mega będzie zajmować? I skąd ksiądz wie takie rzeczy? Oni też są na grupie? Pytam, bo siedzę na modemie i ciężko mi się ściąga wielkie posty.[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 09:39_________________________________________________Kolega podwozi kolegę nowym samochodem: - Nie wiesz, jak często trzeba zmieniać olej? - Hmmmm... ja się za bardzo nie znam, ale mój kumpel zmienia co 5 lat. - A co ma? - Budę z frytkami
rtocki Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Właśnie mówią w tvn24 o napadzie na bank w Nowej Hucie, i po co było podpuszczać Pabla żeby zmienił w aucie jeszcze to i tamto?, przejął się i kasę zaczął zbierać... Teraz na Montelupich pod pierdlem będą spoty...
PABLO Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Właśnie mówią w tn24 o napadzie na bank w Nowej Hucie, i po co było podpuszczać Pabla żeby zmienił w aucie jeszcze to i tamto?, przejął się i kasę zaczął zbierać... Teraz na Montelupich pod pierdlem będą spoty... rtocki ty to masz długi język :gwizdanie: Dobra uciekam. Pozdrowienia z MM2
ykk Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 PABLO bo szukaja 20 kilkuletniego sprawcy.. :gwizdanie:
boseron Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 czesc Amigos , napad na bank hm.... Pablo moze warto kupic tansze częsci do audika
BrunoNH Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 PABLO bo szukaja 20 kilkuletniego sprawcy.. :gwizdanie: Sam pisal, ze jak uciekal to zachaczyl zderzakiem o kraweznik i kratke zgubil...
Rekomendowane odpowiedzi