rtocki Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 ale to wczoraj pisał, pewnie rozpoznawał teren akcji[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 14:01_________________________________________________A pamiętacie jak napisał, że mu lump auto odśnieżał, guzik prawda ja myślę że to albo cichy wspólnik albo chciał zdobyć jego odciski palców i pościg zmylić. To się nazywa planowanie a nie na szybko staruszce torebkę wyrwać... Don Pablo po prostu..
Cuber Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Opublikowano 4 Marca 2009 Siema wszystkim rezystroki załozone co za tym idzie xeny w halogenach juz świeca bez błędu
marcin j Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 ale to wczoraj pisał, pewnie rozpoznawał teren akcji[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 14:01_________________________________________________A pamiętacie jak napisał, że mu lump auto odśnieżał, guzik prawda ja myślę że to albo cichy wspólnik albo chciał zdobyć jego odciski palców i pościg zmylić. To się nazywa planowanie a nie na szybko staruszce torebkę wyrwać... Don Pablo po prostu.. padlem
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Koledzy Trzeniu s line przód zrobiony????? :gwizdanie: jeszcze nie , wąski wali w gumy może w sobotę założe/żymy
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 jutro na 100% jest a PCet nie podejdzie? :gwizdanie:
rtocki Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Benzyna jest prosta jak ruchanie, zegarek z kalkulatorkiem by wystarczył
Tukan Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Benzyna jest prosta jak ruchanie, zegarek z kalkulatorkiem by wystarczył Nowy tuner sie znalazł
rtocki Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 No pracuję nad projektem : "Biogaz z fasolki po bretońsku" ale jest problem z wyprowadzeniem w fotelu rurki doodbytniczej ... (zwłaszcza w Recaro) NOx klęka przy tym
Tukan Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 No pracuję nad projektem : "Biogaz z fasolki po bretońsku" ale jest problem z wyprowadzeniem w fotelu rurki doodbytniczej ... (zwłaszcza w Recaro) Moge Ci pomóc wyprowadzic rurke,nawet w kubelku Masz juz policzone jaka dawka wystarczy na ok 100 km?
rtocki Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 No tu jest problem bo osobniczo trzeba obliczać (obżartuchy mają przewagę), w planach także wersja "hard" - Bigos
Tukan Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 a potem bedzie wersja limited hard edition mieszaniec fasola+bigos+cola
Suli Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 a potem bedzie wersja limited hard edition mieszaniec fasola+bigos+cola To na bełty też działa :polew: :polew:
ozi_wells Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 bełty to tak jak podtlenek azotu.... :gwizdanie:
Tukan Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 a potem bedzie wersja limited hard edition mieszaniec fasola+bigos+cola To na bełty też działa :polew: :polew: Oj nie wiem bo to projekt Rtockiego :gwizdanie: Ja tylko zapodalem mieszanke na wzrost mocy
rtocki Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Panowie a jak tam pościg za Don Pablo, bo w mass mediach cisza na razie
Rekomendowane odpowiedzi