Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobre to z tym junkersem :good::polew: [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 22:01_________________________________________________http://moto.allegro.pl/item573726780_listwa_listwy_drzwi_audi_a4_s4_2001_2007_orginal.html może komuś listwy s4

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Człowiek cały dzień ciężko pracuje a Ci po nim jeżdżą pół dnia :thumbdown:, na drugi raz nie będę was pozdrawiał z MM2 :decayed::polew:

Ale mieliście dziś tematy :shocked::decayed:

Opublikowano

chyba z nudów ludzie wariują :cool1:

Opublikowano

Witka. Szukam 18" felg i opon, jakbyscie cos wychaczyli ciekawego na alegro, to prosze Pw, bo juz nie mam sił, oprócz s line takie jak ma ono ,9 ramienne, bo takie mam w 17 letnich. Senkju z góry

Opublikowano

jak tam dróżka do Kielc Kerczi?[br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 01:44_________________________________________________EXEO...[br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 01:45_________________________________________________wzieli ładne auto, troche pozmieniali i go zepsuli... :kwasny:[br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 01:47_________________________________________________dobra ja gasze światło.

Dobrej nocy Pany :hi:

Opublikowano

A tam od razu zepsuli, dla mnie to tył jest ładniejszy niż w b7, deska też (że już nie wspomnę o b8, gdzie walneli te śmieszne jasne trójkąciki przy zegarach), silniki CR, jesienią quattro. Pojawi się w polskich salonach, się weźmie na jazdę próbną się zobaczy. Troszkę obiektywizmu Panowie, Audi AG też czasem daje d*py, ktoś już wcześniej wspominał o Superb, wziąłem na jazdy próbne TDI 170 KM ze skrzynią DSG - fajnie chodzi, wnętrze wykończone spoko, a za***isty pomysł z tym sedano-hatchbackiem to sobie jeszcze szefowie VAGA będą w brodę pluli że dali to w nowym Superbie a nie w b8

Gość Trzeniu
Opublikowano

:hi:

mam ktoś jakąś starą karimatę ?

3 miesiące po ślubie i już wylądowałeś na podłodze? :naughty:

Opublikowano

Siema :hi:

Opublikowano

czesc :hi:

Opublikowano

:hi: all

O czym musi pamiętać mężczyzna podczas seksu od tyłu? - Aby być z tyłu!

Opublikowano

Opublikowano

to i ja sie przywitam :hi:

Opublikowano

Siema all :hi: [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 10:47_________________________________________________http://www.joemonster.org/filmy/14521/Wojna_na_dowcipy__rzut_za_pol_miliona_dolarow :polew:

Opublikowano
Opublikowano
:hi: dzień dobry
Opublikowano

ooooooooooooooo jakim cudem tam jest internet :gwizdanie:

Opublikowano

Simeasz Kepasa ............. kope lat :naughty: