zieluch Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 lol Poprawiam :> j**any :polew: ze sie nie odwinął
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 nie no z tą nauką jazdy to jakaś masakra
marcin j Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 UWAGA: Jeżeli jest ktoś jeszcze chętny na polarek to zapraszam na PW, ale nie później jak do jutra proszę o info. Jarko , mysle ze pamietasz o drugim polarku dla mnie rozmiar M .
zieluch Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Kolejny dzień rezania zakończony jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie to otworzymy warsztat :>
jarko Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 UWAGA: Jeżeli jest ktoś jeszcze chętny na polarek to zapraszam na PW, ale nie później jak do jutra proszę o info. Jarko , mysle ze pamietasz o drugim polarku dla mnie rozmiar M . Zaraz dostaniesz PW
jarko Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Jarko to co jutro tez idziemy ? Dostałem zgodę, idziemy
Cuber Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Opublikowano 10 Marca 2009 Jarko to co jutro tez idziemy ? Dostałem zgodę, idziemy na gg masz filmik
boseron Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 ku.....a u mnie na desce rozdzielczej świecą sie wszystkie mozliwe diody co tylko jest , siemian czy to Twoja sprawka efekt rezania amatorskaiego metodą chybił trafił ale niepoddaje sie i jutro powalczymy dalej
Cuber Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Opublikowano 10 Marca 2009 ku.....a u mnie na desce rozdzielczej świecą sie wszystkie mozliwe diody co tylko jest , siemian czy to Twoja sprawka efekt rezania amatorskaiego metodą chybił trafił ale niepoddaje sie i jutro powalczymy dalej to nie wina Siemiana , pewnie Pingwin maczal palce w tym
jarko Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Jarko to co jutro tez idziemy ? Dostałem zgodę, idziemy na gg masz filmik flaga Nowa Huta :kox:
KERCZI Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Boseron nic sie nie martw, mnie tez swieci ESP i nie dziala tempomat jeszcze
Cuber Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Opublikowano 10 Marca 2009 Oooo, zielony siemian sie pojawił zaraz pewnie się jeszcze Batman pojawi
siemian Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 no tak człowiek cięzko reza cały wieczór, organizuje logistyke częsci do auta, a tutaj na forum trwa obgadywanie na całego... Boseron nic się nie martw. Jutro jest kolejny dzień, kolejny dzień rezania. A że wszystkie lampki migają... no co jak w wesołym miasteczku... Jakbyś jechał po moduł, to daj znać przejade się z Tobą. Czemu Ci Kerczi ten tempy-mat nie chodzi...? Pozdrawiam[br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 01:24_________________________________________________Boseron tak sobie myśle że to przekaźnik od tylnej wycieraczki może być padnięty...
KERCZI Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 , nie wiem, chyba TIDI DIDI cos przygral a tak powaznie to chyba trzeba zakodowac calosc jeszcze raz :/ tak ze TX DIDI strzez sie...
boseron Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 nie martwie sie, jutro pomyslimy w koncu ze wszystkim dajemy rade nic nas nie powali , komórka we wrzątku i upadek z wysokości to dla Nas nie problem
KERCZI Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 hahah..no wlasnie, jutro popoludniu by sie skoczylo do tego chlopa, Boseron daj znac to bym sobie odebral ten spod...pzdr ide spac
jarko Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 nic nas nie powali , komórka we wrzątku i upadek z wysokości to dla Nas nie problem Pingwin to rozumiem, a Ty za kogo robisz - batman
Rekomendowane odpowiedzi