Cuber Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Opublikowano 26 Marca 2009 Ale kurna macie ekipę :gwizdanie: co Ci sie nie podoba :gwizdanie: :baseball:
Wąski Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/b6_bbk_kompletna_mechanika_i_silnk_s4_344km_do_swapu-t72527.0.html działasz Robert nie ja już mam nowy [br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 18:42_________________________________________________ sieeeeema siema ziom [br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 18:43_________________________________________________ Witam jak to polacy robią http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/tak-kradna-polacy-zobacz-film,1279503 wstyd i jak nas mają lubić [br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 18:43_________________________________________________ Ale kurna macie ekipę :gwizdanie: co Ci sie nie podoba :gwizdanie: :baseball: zazdrości
Nosfer Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Ale kurna macie ekipę :gwizdanie: co Ci sie nie podoba :gwizdanie: :baseball: Spoko Suli jestem z Tobą.. Nie bój nic - już są nasi..
Tukan Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Ale kurna macie ekipę :gwizdanie: co Ci sie nie podoba :gwizdanie: :baseball: Spoko Suli jestem z Tobą.. Nie bój nic - już są nasi.. Strach sie bac [br]Dopisany: Marzec 26, 2009, 07:06:56 _________________________________________________ Jak tam po zlociku? Bardzo pozytywnie
nex Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Ale kurna macie ekipę :gwizdanie: co Ci sie nie podoba :gwizdanie: :baseball: Spoko Suli jestem z Tobą.. Nie bój nic - już są nasi.. Ktoś tu ma problema? Zapraszamy do Krakowa, Wąski młodzi mają problem :decayed:
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Wąski pionków nie rusza , do takich zadań jest Kepasa [br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 19:35_________________________________________________robi to za pączki
Wąski Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Wąski pionków nie rusza , do takich zadań jest Kepasa [br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 19:35_________________________________________________robi to za pączki :polew: :polew: :polew: :polew:
Perfidny Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Witam Wszystkich , moje subiektywne zdanie na temat wyczynów jarosława pewien gość rezał mi immo do nowych kluczyków scyzoryków i pogadaliśmy sobie troszkę i się okazało że jeśli nie masz odcięcia na wtyczce do kompa w samochodzie to klient po otwarciu drzwi podłącza się przez wtyczkę do kompa w samochodzie i nie potrzebuje kluczyka żeby furacza odpalić w czasie który potrzebuje na uruchomienie programu w laptopie czyli około 60 sekund , więc 10 minut jarosława to pic na wodę , jedyny ratunek przed złodziejami to gps ale w kontenerze czy podziemnych garażach nie działa, czy odcięcia wtyczki kompa , zapłonu , silnika itp , po prostu wszystko co spowalnia uruchomienie samochodu jednocześnie zniechęcając złodzieja więc podsumowując działają wszelkie nietypowe chaupnicze blokady bo wszystkie autoryzowane zabezpieczenia złodzieje mają opanowane do perfekcji , więcej nie będe już pisał bo wystarczająco podpadłem "środowisku" pozdrawiam i życzę miłego wieczoru
Wąski Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Witam Wszystkich , moje subiektywne zdanie na temat wyczynów jarosława pewien gość rezał mi immo do nowych kluczyków scyzoryków i pogadaliśmy sobie troszkę i się okazało że jeśli nie masz odcięcia na wtyczce do kompa w samochodzie to klient po otwarciu drzwi podłącza się przez wtyczkę do kompa w samochodzie i nie potrzebuje kluczyka żeby furacza odpalić w czasie który potrzebuje na uruchomienie programu w laptopie czyli około 60 sekund , więc 10 minut jarosława to pic na wodę , jedyny ratunek przed złodziejami to gps ale w kontenerze czy podziemnych garażach nie działa, czy odcięcia wtyczki kompa , zapłonu , silnika itp , po prostu wszystko co spowalnia uruchomienie samochodu jednocześnie zniechęcając złodzieja więc podsumowując działają wszelkie nietypowe chaupnicze blokady bo wszystkie autoryzowane zabezpieczenia złodzieje mają opanowane do perfekcji , więcej nie będe już pisał bo wystarczająco podpadłem "środowisku" pozdrawiam i życzę miłego wieczoru tzw 8 pin
nex Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 najlepiej zamontować kurek na wężu paliwowym i po zostawieniu samochodu gdziekolwiek wczołgiwać się pod niego i zakręcać wajche gwarantowane że nie odpalą
Wąski Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 najlepiej zamontować kurek na wężu paliwowym i po zostawieniu samochodu gdziekolwiek wczołgiwać się pod niego i zakręcać wajche gwarantowane że nie odpalą laweta Panowie kupcie http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6897037
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 zostaw , zawieziesz themona na ślub apóźniej się go spali i kasa z AC
Perfidny Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 kontynując/kończąc wątek zawsze są dwie strony medalu , pomimo wykorzystania technologii w złym celu powinniśmy być dumni że polacy potrafią stworzyć urządzenia których nie mają jeszcze inni ( no może poza bondem ) ale to już inna bajka bo Polak potrafi , tyle że sytuacja zmusza nas do wykorzystywania innowacji w nielegalnych procederach
Wąski Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 kontynując/kończąc wątek zawsze są dwie strony medalu , pomimo wykorzystania technologii w złym celu powinniśmy być dumni że polacy potrafią stworzyć urządzenia których nie mają jeszcze inni ( no może poza bondem ) ale to już inna bajka bo Polak potrafi , tyle że sytuacja zmusza nas do wykorzystywania innowacji w nielegalnych procederach inni też potrafią [br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 20:05_________________________________________________ zostaw , zawieziesz themona na ślub apóźniej się go spali i kasa z AC nie ma sprawy [br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 20:05_________________________________________________Jak zdrówko ?
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Uprzątnij garaż na sobotę na 8:00 - będę [br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 20:06_________________________________________________kiepsko , dzisiaj już tylko 38,4
Rekomendowane odpowiedzi