KiniaJ Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 No Kinga w sumie racja. Nawet Ci grzebałem :>
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 No Kinga w sumie racja. Nawet Ci grzebałem :> Pablo problem mam taki że mi się nie chce No to w takim razie czochraj bobra :decayed:
jarko Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 No Kinga w sumie racja. Nawet Ci grzebałem :> ciekawe czego szukał
KiniaJ Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ...no w bagażniku Dobre temat widze sie nie wyczerpal jeszcze no lece do snu przy zajbistym dziweku zaagrotuningowanej pierdziawki dobranoc
jarko Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 jarko a po co foty :gwizdanie: na pamiątkę :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 heheh wrażenia zostana na pamiątkę
KERCZI Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 no dzisiaj miazga byla na dodatek te glupie psy...w sensie pieski zatrzymaly mnie w drodze powrotnej z assistance, a ja jak to ja dowodu rej. oczywiscie przy sobie nie mialem, stracilem tylko 40pln na jeb**a taryfe zeby chlop mi powiedzial wie pan co to umowmy sie tak ze ja dowodu nie widzialem :wallbash: Dobranoc[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 01:40_________________________________________________Boseron musisz uwazac jak Siemian bedzie Ci czyscil lufe, bo ze zlosci ze Go objechales moze Cie spotkac... http://polskalokalna.pl/wiadomosci/dolnoslaskie/news/napadl-na-znajomego-odgryzl-mu-ucho-i-penisa,1287009
ozi_wells Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 troche nie ostre bo jeszcze mi sie rece trzesły. poniosło mnie na slimaku i wyjeb....em w krawerznik ;( szkody znaczne bo na pierwszy rzut oka to jedna rolka i paski do wymiany, pas przedni, belka zderzaka, zderzak, szyba przednia no i pare naciągniec i ustawien u blacharza i ch....j wie co jeszcze. o dziwo zawieszka wygląda ok nic sie nie cofneło, kapcia tez nie złapałem. w prawym rogu widac kawałek drzewa do którego nie duzo brakło
nex Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 no to porobione . masz AC ? Jak nie to nie zazdroszcze..
ozi_wells Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 no to porobione . masz AC ? Jak nie to nie zazdroszcze.. niestety nie mam no i tu jest dramat bo jak dobrze pujdzie to moze sie w 2000 zamkne z poliftowym zderzakiem ;(
themOn Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 no to porobione . masz AC ? Jak nie to nie zazdroszcze.. niestety nie mam no i tu jest dramat bo jak dobrze pujdzie to moze sie w 2000 zamkne z poliftowym zderzakiem ;( f*ck , lipa straszna ale wazne, ze mordke masz cala i nic Wam sie nie stalo.
ozi_wells Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 no to porobione . masz AC ? Jak nie to nie zazdroszcze.. niestety nie mam no i tu jest dramat bo jak dobrze pujdzie to moze sie w 2000 zamkne z poliftowym zderzakiem ;( f*ck , lipa straszna ale wazne, ze mordke masz cala i nic Wam sie nie stalo. no powiem ci ze jak na to co zapierd.....em to nie ma tragedii kontrowałem przy 100km/h a wpadłem chyba 60 n krawerznik
Tukan Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 O kurde szkoda fury,oby nie bylo duzo wydatków dobrze ze feli nie złamałes a z tym 2000zł moze byc problem jak sie obada co jest do wymiany Zycze zeby wyszło jak naj mniej
ozi_wells Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 O kurde szkoda fury,oby nie bylo duzo wydatków dobrze ze feli nie złamałes a z tym 2000zł moze byc problem jak sie obada co jest do wymiany Zycze zeby wyszło jak naj mniej sie okaze zalezy jakie ceny Wąski zrobi na części
Wąski Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ozi przykro chciałeś tak ja wczoraj [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 08:51_________________________________________________ Szkoda że Kinia nie ma lufy [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 23:44_________________________________________________do czyszczenia :gwizdanie: ale mam bagaznik ale przecież tam Robert siedzi widocznie nie sprzata po Robercie nie, siedzi i nie sprzata po sobie kto :?: Kinia czy Robert ja p... , Jarek nie pij wiecej Skończyło mi się już ;( ide spać o co Wam chodzi :gwizdanie: zazdrośni :gwizdanie: o bagażnik czy....
KiniaJ Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 witam widze ze kurde wczoraj byl bloody monday, Ozi przykro z ta furka:( ja jade gdzies do lakiernika zeby mniej wiecej oszacowac koszty tych rys i bede wyciagac z AC, po to sie kuzwa placi zeby coz z tego bylo. Tylko znizka pojdzie sie........ oby dzis nikt nie mial przykrych przygod z furakiem
Rekomendowane odpowiedzi