rtocki Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 dobra , pytanie nie aktualne .. już wiem jak Piotrek jak możesz, prawdziwy fan Audi posługuje się wyłącznie językiem ojczystym wujka Adolfa, angielski to dla flegmatyków z Roveróv itp
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 dobra , pytanie nie aktualne .. już wiem jak Piotrek jak możesz, prawdziwy fan Audi posługuje się wyłącznie językiem ojczystym wujka Adolfa, angielski to dla flegmatyków z Roveróv itp pierdu pierdu Robert , jak się nazywał ten badziew z Castoramy do czyszczenia końcówek wydechu?
siemian Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Trzeniu pędzel i farba Dobrej nocy wszystkim
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Starwax w spray'u dziękuję [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2009, 01:13_________________________________________________ Trzeniu pędzel i farba Dobrej nocy wszystkim sam żeś jest pędzel
rtocki Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 http://www.starwax.pl/index.php/pol/Produkty/Kuchnia/Czyszczenie/Srodek-do-czyszczenia-piekarnikow tak to wygląda, szukaj regału z produktami starwaxa, zwykle jest tam gdzie farby, rozpuszczalniki albo spytaj jakiegoś castoramowego kuzyna Pabla
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 jutro podziałam bo za dużo sadzy już na wydechu
PABLO Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Dziś wieczorem pod marko widziałem granatowe RS4 B7 w sedanie o rej. TSA, ja tu lookam a tu młodziaszek wchodzi i pojechał Co za ludzie
boseron Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 PABLO nic sie nie martw tez kiedys kupisz taką spokojnej nocy wszystkim uciekam bo jutro kolejny cieżki dzień
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Jak bym Cię widział przy moim aucie a bym Cię nie znał to pomyślałbym że chcesz je podprowadzić :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2009, 01:30_________________________________________________Cześć Boseron
PABLO Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 No jak wygram w totka chyba ale wtedy bym wolał S5 :gwizdanie: Ja też uciekam bo teraz kolejne 2 dni pracy.
BrunoNH Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 No jak wygram w totka chyba ale wtedy bym wolał S5 :gwizdanie: Ja też uciekam bo teraz kolejne 2 dni pracy. To zalezy ile wygrasz bo 3-ka to tez wygrana a RS4 za to nie kupisz... A ja jak bym juz wygral konkretna sumke to bym wolal RS6, a nie bawic sie w jakies tam S4 czy S5 No i jeszcze oczywiscie R8 z silniczkiem V10, tak zeby jezdzic do roboty...
Wąski Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Robert dzieki za fele do reni proszę [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2009, 12:29_________________________________________________smutne http://motoryzacja.interia.pl/galerie/wypadki/wypadek-bmw-w-krakowie/zdjecie/duze,1004432,1
Rekomendowane odpowiedzi