Cuber Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2009 IDE SPAC CHLOPY, dzieki za spocika. SEEYA
PABLO Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 > Pablo misiu a pamiętasz Ty, że miałeś sprawdzić czy te małe laptopiki wchodzą do schowka? czy tylko Ci penetracja w głowie Cholera rtocki mase ludzi mi siedzi na głowie i każdy o cosik nudzi, sorry zapomniałem Będzie od pt nowa gazetka http://www.mediamarkt.pl/krakow_II/gazetka/ coś się znajdzie No i co ludziska http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6643237 Widzę flaszkę na spocie :gwizdanie: Ale lepsza jest cupeja, Cuber załatw jazdę próbną [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 01:04_________________________________________________Dobra panowie ja dziś nie gaszę bo trzeba się w końcu wyspać do roboty. Miłej nocki
jarko Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 I jak się spało przy włączonym świetle
Gość TrueOgre Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 TrueOgre za kare mozesz zamknac watek Krakowski na 1 dzien.. :polew: chyba tak zrobię :polew: Witam wszystkich
jarko Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 TrueOgre za kare mozesz zamknac watek Krakowski na 1 dzien.. :polew: chyba tak zrobię :polew: Obaj możecie to zrobić moderatorzy regionalni
Tukan Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Siema alez tu cisza chyba zapiliscie wczoraj
Cuber Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Obaj możecie to zrobić moderatorzy regionalni a Ja otworze
jarko Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Obaj możecie to zrobić moderatorzy regionalni a Ja otworze Bo Ty jesteś już zielony
siemian Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 witam szanowne grono [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 12:41_________________________________________________ładna pogoda dzis więc wyciągnąłem mojego golfika i popier.... cabriolecikiem
Cuber Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Siemasz Waski .......... jak tam mój zbiorniczek
ozi_wells Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 witam szanowne grono [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 12:41_________________________________________________ładna pogoda dzis więc wyciągnąłem mojego golfika i popier.... cabriolecikiem a co juz zdązyłes nim lezeć ze obciołes dach
KERCZI Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Boseron odbierz telefon albo sie odezwij bo sa felgi dla CIebie...
siemian Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 nie nie cabriolecika mam ze stajni volkswagena
KERCZI Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 ze stajni??? hmmm.... to by wszystko wyjasnialo Siemian dostales kase?
siemian Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 coś dla Boserona: Blond policjantka zatrzymuje blondynkę za przekroczenie prędkości. Oczywiście żąda dokumentów. Kierowca nie może znaleźć, bo zapomniała jak wyglądają więc się pyta: - A jak to cholerne prawo jazdy wygląda? - Takie ze zdjęciem w środku. Grzebie dalej, w końcu trafiła na puderniczkę, otwiera - w środku jej twarz widać, więc podaje. Policjantka patrzy i mówi: - Jakbyś mi od razu powiedziała, że z też z policji jesteś to bym cię puściła... KERCZI kasa doszła
ozi_wells Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 coś dla Boserona: Blond policjantka zatrzymuje blondynkę za przekroczenie prędkości. Oczywiście żąda dokumentów. Kierowca nie może znaleźć, bo zapomniała jak wyglądają więc się pyta: - A jak to cholerne prawo jazdy wygląda? - Takie ze zdjęciem w środku. Grzebie dalej, w końcu trafiła na puderniczkę, otwiera - w środku jej twarz widać, więc podaje. Policjantka patrzy i mówi: - Jakbyś mi od razu powiedziała, że z też z policji jesteś to bym cię puściła... KERCZI kasa doszła hahahahahahahahahahahahahah :polew:
KERCZI Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 ON: co robisz w długi weekend? ONA: mam miesiączkę ON: dobra, to nara.[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 16:23_________________________________________________BOSERON: http://www.allegro.pl/item611866628_vw_audi_s_line_18_michelin_pilot_sport.html
nex Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 coś dla Boserona: Blond policjantka zatrzymuje blondynkę za przekroczenie prędkości. Oczywiście żąda dokumentów. Kierowca nie może znaleźć, bo zapomniała jak wyglądają więc się pyta: - A jak to cholerne prawo jazdy wygląda? - Takie ze zdjęciem w środku. Grzebie dalej, w końcu trafiła na puderniczkę, otwiera - w środku jej twarz widać, więc podaje. Policjantka patrzy i mówi: - Jakbyś mi od razu powiedziała, że z też z policji jesteś to bym cię puściła... :polew: :polew: :polew: dobre w ch...
Rekomendowane odpowiedzi