boseron Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 szkoda ze nie wiedziałem ze wczoraj balujecie bo tez dałem do pieca ostro , fakt mogłem dzwonic
marcin j Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 taaa kupiłem jakiś inny doleje pól litra i tyle... co ty miesznke robisz jak do simsona ????
KERCZI Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 taaa kupiłem jakiś inny doleje pól litra i tyle... co ty miesznke robisz jak do simsona ???? :polew:
siemian Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 dokładnie, meszanke. Dodam jeszcze coś od siebie i fura będzie chodzić jak ta lala :> :> :>
jarko Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 dokładnie, meszanke. Dodam jeszcze coś od siebie i fura będzie chodzić jak ta lala :> :> :> od siebie :polew: :polew: tylko nie przed spotem i nie z dwójki Jarko avatar wymiata...buehehe hehe, żonie się nie podoba - muszę czegoś innego poszukać :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 Karol, teraz patrz no nie wiem czy dzieci beda Madre ...w Adze nadzieja ;p
jarko Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 Karol, teraz patrz no nie wiem czy dzieci beda Madre ...w Adze nadzieja ;p dobra, zmieniam
siemian Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 http://w1.wrzuta.pl/film/3zmaoMhaFI8[br]Dopisany: 01 Maj 2009, 23:35_________________________________________________Trzech kolesi zastanawia się jak rozdzielić miedzy sobą skrzynkę szabrowanych jabłek. Jeden rzucił pomysł, ze będą wymyślać wierszyki, kto wymyśli ten bierze 1 jabłko. Zaczyna pierwszy: - "Mickiewicz pisał wiersze, ja biorę jabłko pierwsze" Drugi mówi: - "Mickiewicz pisał wiersze długie, ja biorę jabłko drugie" Trzeci myśli, myśli i mówi: - "A ch*j wam wszystkim w d*pę , ja biorę jabłek cała kupę"
rtocki Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 Ozi już kupił, czy jeszcze nie? : http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_audi_a4_b5_1999_2001_halogeny_z_kratkami-t78274.0.html
PABLO Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 NEX WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DZIADKU JEDEN DUŻO KASY ZDROWIA I WYMARZONEGO RS4 :>
KERCZI Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 NEX STO LAAAT. i Wymarzonego Diesla w koncu [br]Dopisany: 02 Maj 2009, 09:20_________________________________________________ale wszystkich wsyslo...
KERCZI Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 dżob :gwizdanie: ale nie taki dżob jak w avatarze??
Rekomendowane odpowiedzi