siemian Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Widzę że sobie pomykałeś ścigaczem kumpla ode mnie z os nie, to nie jest Twoj kolega To dziwne bo właśnie kupił sobie taką samą R6kę i daje rady to 140KM Pablo to że kogoś widziałeś jak jechałeś swoją gablotą, albo że ktoś zrobił zakupy w MM, nie znaczy że jest automatycznie Twoim kolegą :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Widzę że sobie pomykałeś ścigaczem kumpla ode mnie z os nie, to nie jest Twoj kolega To dziwne bo właśnie kupił sobie taką samą R6kę i daje rady to 140KM Pablo to że kogoś widziałeś jak jechałeś swoją gablotą, albo że ktoś zrobił zakupy w MM, nie znaczy że jest automatycznie Twoim kolegą :polew: [br]Dopisany: 25 Maj 2009, 23:27_________________________________________________ oszuście :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Panowie kto ma jakikolwiek program w którym byłby w stanie narysować mi profil podłużny ?? słyszałem że można np. w autoCADzie ale raz nie mam go a dwa podobno to nie jest takie proste, ktoś pomoże ?
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Panowie kto ma jakikolwiek program w którym byłby w stanie narysować mi profil podłużny ?? słyszałem że można np. w autoCADzie ale raz nie mam go a dwa podobno to nie jest takie proste, ktoś pomoże ? ten co mieszka na w.s.i.
sokolnh Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 oj autocada to miałem na aghu,teraz to kiepsko
sokolnh Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Widzę że sobie pomykałeś ścigaczem kumpla ode mnie z os nie, to nie jest Twoj kolega To dziwne bo właśnie kupił sobie taką samą R6kę i daje rady to 140KM dla mnie brakuje NM z dołu jak zrobią r6 tdi to moze kupie
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 No i gleba dziadzia ciekawe ile mu NM wyszło
Gość TrueOgre Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 No i gleba dziadzia ciekawe ile mu NM wyszło minus dwa.....zęby
siemian Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Panowie kto ma jakikolwiek program w którym byłby w stanie narysować mi profil podłużny ?? słyszałem że można np. w autoCADzie ale raz nie mam go a dwa podobno to nie jest takie proste, ktoś pomoże ? AutoCADa 2000 gdzieś mam, ale średnio pamiętam już jak się go obsługuje. Jak chcesz to moge Ci go wypalić na płytke
Gość TrueOgre Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Panowie kto ma jakikolwiek program w którym byłby w stanie narysować mi profil podłużny ?? słyszałem że można np. w autoCADzie ale raz nie mam go a dwa podobno to nie jest takie proste, ktoś pomoże ? AutoCADa 2000 gdzieś mam, ale średnio pamiętam już jak się go obsługuje. Jak chcesz to moge Ci go wypalić na płytke poproszę, a jakiś kolega student nie zna się
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 teraźniejszym studentom nauka i wiedza nie w głowie , popatrz na Siemiana
sokolnh Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Panowie kto ma jakikolwiek program w którym byłby w stanie narysować mi profil podłużny ?? słyszałem że można np. w autoCADzie ale raz nie mam go a dwa podobno to nie jest takie proste, ktoś pomoże ? AutoCADa 2000 gdzieś mam, ale średnio pamiętam już jak się go obsługuje. Jak chcesz to moge Ci go wypalić na płytke poproszę, a jakiś kolega student nie zna się jak kupisz im jedzenie to Ci kogos moze załatwie
pav7 Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 O i już wtorek !! witam tych wszystkich którzy nie śpią i buszują po forze
siemian Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 w widziany widziana Sebo83 napisał... niestety przykra sprawa ale ok godziny 16 A4 B5 avant kolor grafit, 2,5tdi na ramkach klubowych - przejazd tramwajowy przy osiedlu 1000lecia - niefartowny najazd A4ki na tył Peugeota Mam nadzieje, że nic poważnego się nie stało wie ktoś o kogo chodzi...
Rekomendowane odpowiedzi