Gość TrueOgre Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Ktoś dziś uderza Ryby/Carrefour? obawiam się że po ostatnim czwartku, ofiarach śmiertelnych, i bydle jakie było na pargingu zupełnie nie ma po co tam jechać.....[br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 22:28_________________________________________________aaaa bo tobie chodzi o Carefoura nie o Bora.. teraz zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 obawiam się że po ostatnim czwartku, ofiarach śmiertelnych, i bydle jakie było na pargingu zupełnie nie ma po co tam jechać..... a co się tam działo, bo chyba nie w temacie jestem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 obawiam się że po ostatnim czwartku, ofiarach śmiertelnych, i bydle jakie było na pargingu zupełnie nie ma po co tam jechać..... a co się tam działo, bo chyba nie w temacie jestem... ja byłem nad morzem, ale kuzyn opowiadał że taka wiocha się zjechała że masakra, same kwi,kwa,kmy itp. aut tyle że miejsca brakowało, syf taki że opon szkoda było butlek po piwie pełno a potem ktoś się owinął tam na górze za parkiem wodnym na słupie (1 ofiara) i jakiś motocyklista też podobno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Dziś było jeszcze więcej osób i zaczyna to się robić bezsensu [br]Dopisany: 17 Lipiec 2009, 02:56_________________________________________________Gasimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Gasimy świecimygasimyświecimydzieńdobrydowidzenia... Dziś było jeszcze więcej osób i zaczyna to się robić bezsensu No i podobno motorów już nie było... To co tam się działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 obawiam się że po ostatnim czwartku, ofiarach śmiertelnych, i bydle jakie było na pargingu zupełnie nie ma po co tam jechać..... a co się tam działo, bo chyba nie w temacie jestem... ja byłem nad morzem, ale kuzyn opowiadał że taka wiocha się zjechała że masakra, same kwi,kwa,kmy itp. aut tyle że miejsca brakowało, syf taki że opon szkoda było butlek po piwie pełno a potem ktoś się owinął tam na górze za parkiem wodnym na słupie (1 ofiara) i jakiś motocyklista też podobno... to nie do konca tak dwóch typków zadupc.ło koło złotego wieku ponad 120 km/h i wyszła im baba na ulice, odbili i zawineli sie o słupa obydwoje przeżyli, ale mają połamane ręcę, nogi i jakies tam uszkodzenia druga sytuacja była taka, że dostawca pizzy miał ją gdzies zawies, notabene tez w okolicach złotego wieku i wyszedł mu pijaczek na ulice, ten nie zdarzył nic zrobić, śmierć na miejscu a chłopaczek nie ma zadnych świadków i bedzie miał troche problemów to tyle jesli chodzi o zeszły tydzien joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Chłopaki mam pytanko.Ma ktoś może kogoś znajomego w Trzebini ?? ja mieszkam niedaleko Trzebini a o co chodzi Już nie aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelq Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pav7 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Dzińdy co do filmików to wstawię je od początku jak znajdę chwile ..ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelq Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Dzińdy co do filmików to wstawię je od początku jak znajdę chwile ..ok ok, chętnie też luknę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 siemka sie ma kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimskrk Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelq Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 bry Ty zamiast wylegiwać się na plaży i nurkować w naszym "ciepłym" Bałtyku to po sieci ganiasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 bry Ty zamiast wylegiwać się na plaży i nurkować w naszym "ciepłym" Bałtyku to po sieci ganiasz? Sie przywitac chcialem , czekamy na śniadanko i zaraz rura na plażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 bry Ty zamiast wylegiwać się na plaży i nurkować w naszym "ciepłym" Bałtyku to po sieci ganiasz? Sie przywitac chcialem , czekamy na śniadanko i zaraz rura na plażę choroba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi