Cuber Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 Panowie , dzis czwartek wybiera się ktoś na bora-bora
rex Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 bora-bora Jeśli o mnie chodzi, na Bora na pewno nie. Natomiast w godzinach po 22 pewnie pojawię się w okolicach Twojej pracy
Wąski Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Panowie , dzis czwartek wybiera się ktoś na bora-bora No ale na inne BORA BORA
Cuber Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 Natomiast w godzinach po 22 pewnie pojawię się w okolicach Twojej pracy czyli znowu sie tutaj przenieśli :naughty:
rex Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Natomiast w godzinach po 22 pewnie pojawię się w okolicach Twojej pracy czyli znowu sie tutaj przenieśli :naughty: Jak co tydzień
biedruch Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 kurdę chętnie bym zajrzał ale wstawanie o 5. przez cały tydzeń mnie wykańcza... chyba za tydzień.. :gwizdanie: Rex tytoniu nie znalazłeś u siebie w aucie, po tych rybitwach, golden virginii??
rex Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Rex tytoniu nie znalazłeś u siebie w aucie, po tych rybitwach, golden virginii Niestety... wybacz, zapomniałem Ci zupełnie odpisać.
themOn Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 No to zbiorka na bora pod mcd o 22 kto chetny
sokolnh Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 No to zbiorka na bora pod mcd o 22 kto chetny to ty zyjesz ?
nex Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Panowie mexyk, rozbiłem niuńke, ale normalnie szopka taka że szok bo walnąłem w policjantów w czerwona pande i normalnie taka szopke zrobili że helikopter po nich przyjechał i chyba nawet TV było . Zobaczymy co z tego będzie
miron78 Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 jutro u Was będę na jakiejś ul.Obozowej jak się nie mylę między 9-10
Tukan Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Panowie mexyk, rozbiłem niuńke, ale normalnie szopka taka że szok bo walnąłem w policjantów w czerwona pande i normalnie taka szopke zrobili że helikopter po nich przyjechał i chyba nawet TV było . Zobaczymy co z tego będzie Mocno walnołes?Nic Ci nie ma??
nex Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Panowie mexyk, rozbiłem niuńke, ale normalnie szopka taka że szok bo walnąłem w policjantów w czerwona pande i normalnie taka szopke zrobili że helikopter po nich przyjechał i chyba nawet TV było . Zobaczymy co z tego będzie Mocno walnołes?Nic Ci nie ma?? zderzak, maska, blotniki, grill, kratki, pas przedni, lampy, chłodnice obydwie, wiatraki od klimy i wisko, itp. Silnikowi raczej nic się nie stało. Narobili takiej szopki że po wypadku nic im nie było a nagle później jednego zaczął boleć kark, przyjechała karetka to drugi w niej dostał ponoć oczopląsu i przyleciał śmigłowiec i lądował. Poprostu śmiech na sali, inni policjanci się śmiali w żywe oczy. Było to w zabierzowie
Rekomendowane odpowiedzi