Gość Trzeniu Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Dzieki Panowie spoko , jak coś to się polecamy na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Siema pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
310spartakus Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Siemanko wszystkim nie było mnie 2 miechy (work in de.) chyba nie zdołam ogarnąć wszystkich waszych postów z tego okresu Pozdro dla wszystkich i do zobaczenia na spocie czy cuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Siemanko wszystkim nie było mnie 2 miechy (work in de.) chyba nie zdołam ogarnąć wszystkich waszych postów z tego okresu Pozdro dla wszystkich i do zobaczenia na spocie czy cuś. no to czekamy jutro w galerii Kazimierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Nie spać, nie spać spacerować... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Wlasnie wrocilem z wesela na ktorym fotografem byl... Gamling. Coz za zbieg okolicznosci. Czekam na zdjecia : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 no to czekamy jutro w galerii Kazimierz a żonka cię puści :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Świecimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Wstawac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 dobry dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 jarko nie śpij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 [br]Dopisany: 30 Sierpień 2009, 12:28_________________________________________________panowie jesli macie fotki z Piatku to wrzucajcie je do tematu który załozył Gamling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Jedziemy ne spimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamling Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Wlasnie wrocilem z wesela na ktorym fotografem byl... Gamling. Coz za zbieg okolicznosci. Czekam na zdjecia : D No w ten weekend miałem niezły maraton. W piątek Cuber, w sobotę następne wesele. Kiedy ja to kurcze wszystko przygotuje na kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 oj chłopaki chłopki nie ma kultury w Krakowie. dzisiaj mi jakiś sku... auto przerysowal właśnie przed galerią Krakowską i nawet kartki przepraszanie nie zostawił!!!1 :rant: :rant: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 oj chłopaki chłopki nie ma kultury w Krakowie. dzisiaj mi jakiś sku... auto przerysowal właśnie przed galerią Krakowską i nawet kartki przepraszanie nie zostawił!!!1 :rant: :rant: nie masz pewności skąd był sprawca... może z kielc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 oj chłopaki chłopki nie ma kultury w Krakowie. dzisiaj mi jakiś sku... auto przerysowal właśnie przed galerią Krakowską i nawet kartki przepraszanie nie zostawił!!!1 :rant: :rant: a u was zostawiacie sobie kartki jak przytrzecie zderzaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi