Gość Trzeniu Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Dzieki Panowie spoko , jak coś to się polecamy na przyszłość
310spartakus Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Siemanko wszystkim nie było mnie 2 miechy (work in de.) chyba nie zdołam ogarnąć wszystkich waszych postów z tego okresu Pozdro dla wszystkich i do zobaczenia na spocie czy cuś.
Cuber Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Siemanko wszystkim nie było mnie 2 miechy (work in de.) chyba nie zdołam ogarnąć wszystkich waszych postów z tego okresu Pozdro dla wszystkich i do zobaczenia na spocie czy cuś. no to czekamy jutro w galerii Kazimierz
mega13 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Nie spać, nie spać spacerować... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Krzysztof Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Wlasnie wrocilem z wesela na ktorym fotografem byl... Gamling. Coz za zbieg okolicznosci. Czekam na zdjecia : D
Wihajster Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 no to czekamy jutro w galerii Kazimierz a żonka cię puści :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2009 [br]Dopisany: 30 Sierpień 2009, 12:28_________________________________________________panowie jesli macie fotki z Piatku to wrzucajcie je do tematu który załozył Gamling
Gamling Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Wlasnie wrocilem z wesela na ktorym fotografem byl... Gamling. Coz za zbieg okolicznosci. Czekam na zdjecia : D No w ten weekend miałem niezły maraton. W piątek Cuber, w sobotę następne wesele. Kiedy ja to kurcze wszystko przygotuje na kompie.
MARCIN607 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 oj chłopaki chłopki nie ma kultury w Krakowie. dzisiaj mi jakiś sku... auto przerysowal właśnie przed galerią Krakowską i nawet kartki przepraszanie nie zostawił!!!1 :rant: :rant:
kepasa Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 oj chłopaki chłopki nie ma kultury w Krakowie. dzisiaj mi jakiś sku... auto przerysowal właśnie przed galerią Krakowską i nawet kartki przepraszanie nie zostawił!!!1 :rant: :rant: nie masz pewności skąd był sprawca... może z kielc...
nex Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 oj chłopaki chłopki nie ma kultury w Krakowie. dzisiaj mi jakiś sku... auto przerysowal właśnie przed galerią Krakowską i nawet kartki przepraszanie nie zostawił!!!1 :rant: :rant: a u was zostawiacie sobie kartki jak przytrzecie zderzaki?
Rekomendowane odpowiedzi