sokolnh Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 jak chcesz koniecznie z usb to taki jest wporządku
Tukan Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 jak chcesz koniecznie z usb to taki jest wporządku Nie koniecznie ale jak ma to lepiej,ma byc czarne i podswietlane na czerwono.Najlepiej by bylo gdyby wyswietlacz swiecil na czerwono ale ciezko o takie radio w dobrej cenie
kepasa Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 :hi:[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2009, 10:33_________________________________________________ jak chcesz koniecznie z usb to taki jest wporządku Nie koniecznie ale jak ma to lepiej,ma byc czarne i podswietlane na czerwono.Najlepiej by bylo gdyby wyswietlacz swiecil na czerwono ale ciezko o takie radio w dobrej cenie ja bym kupił ori... tego pionka masz za 400 w krakowie na 29listopada... z allegro z przesyłką wyjdzie Cię więcej...
Tukan Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 :hi:[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2009, 10:33_________________________________________________ jak chcesz koniecznie z usb to taki jest wporządku Nie koniecznie ale jak ma to lepiej,ma byc czarne i podswietlane na czerwono.Najlepiej by bylo gdyby wyswietlacz swiecil na czerwono ale ciezko o takie radio w dobrej cenie ja bym kupił ori... tego pionka masz za 400 w krakowie na 29listopada... z allegro z przesyłką wyjdzie Cię więcej... Dzieki za info,tylko ze do ori trzeba kombinowacx ze zmieniarka mp3
kepasa Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 mp3 traci na jakości what ??? Wąski nie słyszeć różnicy w odtwarzaniu mp3 a pełnego formatu? a?
jarko Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Jarko dzięki za cukierki To ja, a raczej My z żoną dziękujemy za podwiezienie
nex Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 siema Pany jak by ktoś z waszych znajomych był zainteresowany kupnem B5 to mam swoja do sprzedania jak najszybciej
Cuber Opublikowano 7 Września 2009 Autor Opublikowano 7 Września 2009 siema Pany jak by ktoś z waszych znajomych był zainteresowany kupnem B5 to mam swoja do sprzedania jak najszybciej a czemu to tak ?
nex Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 siema Pany jak by ktoś z waszych znajomych był zainteresowany kupnem B5 to mam swoja do sprzedania jak najszybciej a czemu to tak ? bo chce kupić co innego, tak zdecydowałem
BrunoNH Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Themon i Przemian dzięki za pomoc przy składaniu mebelków :notworthy: ps. Wyborowa daje daje rade Pikuś - Pan Pikuś Meble spoko ale przy tej wyborowej się zmęczyłem P.S. Od tego są Klubowicze również Ci przyszli nie chwal dnia przed zachodem slonca juz widze te meble , jak są poskładane , przy wyborowej :gwizdanie: . A tak wogóle to Pewnie z trzech zrobili jeden abstrakcyjny.... :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 siema Pany jak by ktoś z waszych znajomych był zainteresowany kupnem B5 to mam swoja do sprzedania jak najszybciej a czemu to tak ? bo chce kupić co innego, tak zdecydowałem i dobrze bavarian motor works rulezzz
sokolnh Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 narazie esą ale dzisiaj mi przyjechała bawara
BrunoNH Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Kto oglada meczyk, bo ladny jest nie tak jak pilka nozna.... :gwizdanie: i jest na co popatrzec
Rekomendowane odpowiedzi