Tukan Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 SIema,przystawila sie do mnie dzis bejca 330xd,zrobila maly bład wyprzedzila mnie na swiatlach wiec postanowilem jej pogonic dupe,powiem ze ma kopa jak na 185km :gwizdanie: gorzej bylo po zakretach strasznie ją wyciagalo szczególnie dupe dalem jej rade ale szla ładnie Źle by było jak byś mu nie dał rade, Miedzy nami jest róznica 80km to nie jest tak duzo zeby jadac po 160km/h mu odejsc jak rakieta,wiadomo ze dac rade mu musialem ale naprawde szla ładnie bylem pewnie ze ma ok 200-220km a tu 185
sokolnh Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 SIema,przystawila sie do mnie dzis bejca 330xd,zrobila maly bład wyprzedzila mnie na swiatlach wiec postanowilem jej pogonic dupe,powiem ze ma kopa jak na 185km :gwizdanie: gorzej bylo po zakretach strasznie ją wyciagalo szczególnie dupe dalem jej rade ale szla ładnie Źle by było jak byś mu nie dał rade, Miedzy nami jest róznica 80km to nie jest tak duzo zeby jadac po 160km/h mu odejsc jak rakieta,wiadomo ze dac rade mu musialem ale naprawde szla ładnie bylem pewnie ze ma ok 200-220km a tu 185 dobrze ze to nie byla 204ps po chipie byłby obciach
Tukan Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 SIema,przystawila sie do mnie dzis bejca 330xd,zrobila maly bład wyprzedzila mnie na swiatlach wiec postanowilem jej pogonic dupe,powiem ze ma kopa jak na 185km :gwizdanie: gorzej bylo po zakretach strasznie ją wyciagalo szczególnie dupe dalem jej rade ale szla ładnie Źle by było jak byś mu nie dał rade, Miedzy nami jest róznica 80km to nie jest tak duzo zeby jadac po 160km/h mu odejsc jak rakieta,wiadomo ze dac rade mu musialem ale naprawde szla ładnie bylem pewnie ze ma ok 200-220km a tu 185 dobrze ze to nie byla 204ps po chipie byłby obciach Cholera wie czy ten nie byl 204ps,albo 185 po chipie,bylo tylko 330xd,jak by mial kolo 250km to bym go juz raczej nie wyprzedzil tylko bysmy szli równo
sokolnh Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 hmmm, mi sie wydaje ze by Cie zjadł, tam po chipie jest 500 NM
Tukan Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 hmmm, mi sie wydaje ze by Cie zjadł, tam po chipie jest 500 NM Ło to troszke jest ale jego naped odpadal po zakretach w poruwnaniu z moim,chyba ze kierowca byl pipka
Cuber Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 juz nawet pospamowac nie mozna jak to nie , sapmuj dowoli
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Panowie oglądacie meczyk? a kto gra?
Gość TrueOgre Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 no my graliśmy Piotr :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi