Cuber Opublikowano 27 Października 2009 Autor Opublikowano 27 Października 2009 Welurowa na zime kupujesz?
Tukan Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Welurowa na zime kupujesz? Lans ponad wszystko
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Welurowa na zime kupujesz? odkąd mam auto to cały czas welur siedzi nie ma plam , pod dywanikiem też się nic nie dzieje tylko już jeden mi się przeciera przez moje j**ane buty
Cuber Opublikowano 27 Października 2009 Autor Opublikowano 27 Października 2009 znam ten problem od butów w sumie to od tych naszych stukaczy to i gumofilce sie przecierają ;(
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 znam ten problem od butów w sumie to od tych naszych stukaczy to i gumofilce sie przecierają ;( no właśnie "stukacze" dobre
Tukan Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Dziura pod gazem to norma ja tez w zimie na welurze jade :gwizdanie:
jarko Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Welurowa na zime kupujesz? odkąd mam auto to cały czas welur siedzi Jak się w ujebanych butach do auta nie wsiada to nie ma problemu - też mam welur cały rok BTW siemano
boseron Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 welur cały rok tylko trzeba buty przed wejsciem w zimie szczotkować
PABLO Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 welur cały rok tylko trzeba buty przed wejsciem w zimie szczotkować Dokładnie
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 welur cały rok tylko trzeba buty przed wejsciem w zimie szczotkować Dokładnie a skąd Ty to kuuuurfa wiesz jak jako jedyny na 30 000 userów tutaj masz metalowe dywaniki
Wąski Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 welur cały rok tylko trzeba buty przed wejsciem w zimie szczotkować Dokładnie a skąd Ty to kuuuurfa wiesz jak jako jedyny na 30 000 userów tutaj masz metalowe dywaniki :polew:
Gość TrueOgre Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 welur cały rok tylko trzeba buty przed wejsciem w zimie szczotkować Dokładnie a skąd Ty to kuuuurfa wiesz jak jako jedyny na 30 000 userów tutaj masz metalowe dywaniki :polew:
PABLO Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 welur cały rok tylko trzeba buty przed wejsciem w zimie szczotkować Dokładnie a skąd Ty to kuuuurfa wiesz jak jako jedyny na 30 000 userów tutaj masz metalowe dywaniki Już dawno je wy***ałem bo innym działały na nerwy
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 welur cały rok tylko trzeba buty przed wejsciem w zimie szczotkować Dokładnie a skąd Ty to kuuuurfa wiesz jak jako jedyny na 30 000 userów tutaj masz metalowe dywaniki Już dawno je wy***ałem bo innym działały na nerwy szacun Pablo
PABLO Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 welur cały rok tylko trzeba buty przed wejsciem w zimie szczotkować Dokładnie a skąd Ty to kuuuurfa wiesz jak jako jedyny na 30 000 userów tutaj masz metalowe dywaniki Już dawno je wy***ałem bo innym działały na nerwy szacun Pablo :polew:
Wąski Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 welur cały rok tylko trzeba buty przed wejsciem w zimie szczotkować Dokładnie a skąd Ty to kuuuurfa wiesz jak jako jedyny na 30 000 userów tutaj masz metalowe dywaniki Już dawno je wy***ałem bo innym działały na nerwy wszystko tak robisz
Rekomendowane odpowiedzi