Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
  • Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Panowie grający a jakie wymagania sprzętowe ma ta gra ,bo ostatnio modernizowałem kompa i chyba nie pójdzie bo juz ostatnie GTA nie ruszyło :wallbash:

mysle o nowym kompie tylko nie wiem czy pakować sie w lapka czy stacjonarny :mysli:

Opublikowano

Panowie grający a jakie wymagania sprzętowe ma ta gra ,bo ostatnio modernizowałem kompa i chyba nie pójdzie bo juz ostatnie GTA nie ruszyło :wallbash:

mysle o nowym kompie tylko nie wiem czy pakować sie w lapka czy stacjonarny :mysli:

To Ci powiem kup Ori jeśli chcesz pograc w sieci w ogóle bo ja mam pożyczonego originała ale nie pogram bo klucz instalacyjny został użyty i lipa.

Wymagania min: Procek AMD 64 3200+ lub Pentium 4 3.0GHz, 16 GB wolnego 512MB (xp) lub 1 GB RAM (vista), grafika GeForce 6600GT lub ATI 1600XT

Opublikowano

Pablo jak wroce do domu to pomyslimy, poradzimy cos :)

Opublikowano

Pablo jak wroce do domu to pomyslimy, poradzimy cos :)

:good:

Opublikowano

Pablo Boseron pytał czy ma kupić laptopa czy stacjonarny a ty mu pisze o grze, nie ma jak się dobrze zrozumieć :polew:

Tylko laptop :wink4:

Opublikowano

to na athlonie 2.2 chyba nie pójdzie choc mam 2GB RAM karte gforce 7600gt i wolnego miesjca 200GB dodam ze płyta głowna jest na slot AGP starego typu więc wolniejsza.

Opublikowano
:hi: all
Opublikowano

:hi: all

:hi:[br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 21:50_________________________________________________Cuber GG

Opublikowano

no właśnie nie ma go na gg ja go na pw atakuje :decayed:[br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 21:51_________________________________________________

dobranoc :>

papa :cool1:
Opublikowano

Zaraz włacze gg , niedawno wróciłem z wawki :decayed:

Opublikowano

Pablo Boseron pytał czy ma kupić laptopa czy stacjonarny a ty mu pisze o grze, nie ma jak się dobrze zrozumieć :polew:

Tylko laptop :wink4:

Ja napisałem typowo o wymaganiach i zapomnialem dodac ze lepiej na stacjonarnym będzie mu się grało :decayed:

Opublikowano

dobranoc :>

dobranoc o 21:50??[br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 22:33_________________________________________________Waski jak jestes to wzialbys mi jutro do firmy przyciski to bym podskoczyl...

Opublikowano

Gasimy :hi:

Opublikowano

Gasimy :hi:

ja Ci zgasze :evil:

Opublikowano

No to ja dziś nie gaszę w takim razie :decayed:

Opublikowano

No to ja dziś nie gaszę w takim razie :decayed:

zgasze zgasze :wink4: