Wąski Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 :decayed: wiesz wiem wiemy NO TO DOBRZE JAK wiecie p.s. nie bylo mnie ale potem oddzwanialem no wlasnie, odbieraj telefon, i dlaczego dzwonisz na tamten a nie na ere a ja wiem który to era
Wąski Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Waski gg i co i ....znów nie masz zasięgu :gwizdanie: a znów era :polew: :polew:
Gość TrueOgre Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 kontaktowanie się ze sobą idzie wam dokładnie tak samo jak Pablowi załatwianie rabatów w MM
Wąski Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 kontaktowanie się ze sobą idzie wam dokładnie tak samo jak Pablowi załatwianie rabatów w MM i jeszcze złota
KERCZI Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 kontaktowanie się ze sobą idzie wam dokładnie tak samo jak Pablowi załatwianie rabatów w MM i jeszcze złota NO BO TY MYSLISZ ze ja czekam az wejdziesz Ty wchodzisz piszesz I i juz sie wylaczasz wracaj na gg
Wąski Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 kontaktowanie się ze sobą idzie wam dokładnie tak samo jak Pablowi załatwianie rabatów w MM i jeszcze złota NO BO TY MYSLISZ ze ja czekam az wejdziesz Ty wchodzisz piszesz I i juz sie wylaczasz wracaj na gg tesknisz
siemian Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 z Wąskiego się nam zrobił taki forumowy wataszka... :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 z Wąskiego się nam zrobił taki forumowy wataszka... :polew: :polew: a Ty nie lataj po forum jak bąk w kobylej d.u.p.i.e
siemian Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 z Wąskiego się nam zrobił taki forumowy wataszka... :polew: :polew: a Ty nie lataj po forum jak bąk w kobylej d.u.p.i.e ten to mnie chyba k**wa śledzi.... Zakochałeś się czy co... :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 z Wąskiego się nam zrobił taki forumowy wataszka... :polew: :polew: a Ty nie lataj po forum jak bąk w kobylej d.u.p.i.e ten to mnie chyba ku***a śledzi.... Zakochałeś się czy co... :polew: :polew: tttttaaaaaaa z litości
KERCZI Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Miron sledzi Twoje auto, dawno nie widzial golasa
Gość TrueOgre Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Miron sledzi Twoje auto, dawno nie widzial golasa :polew: :polew:
siemian Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Miron sledzi Twoje auto, dawno nie widzial golasa Tia... golasa takiego jak Twój... Dobrze że nie zapragnął kogoś kogo prawie wszystkie b5 objezdzaja bo by Ciebie śledził :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Miron sledzi Twoje auto, dawno nie widzial golasa [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 23:52_________________________________________________Siemian, Kerczi - weźcie no sprzedajcie swoje fury i dogadajcie się ( będziecie mieć na połowę mojego )
siemian Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 ale po co nam starsze auto od naszych? :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 ale po co nam starsze auto od naszych? :polew: :polew: starsze nie starsze - ognia nie widziało
KERCZI Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Miron sledzi Twoje auto, dawno nie widzial golasa Tia... golasa takiego jak Twój... Dobrze że nie zapragnął kogoś kogo prawie wszystkie b5 objezdzaja bo by Ciebie śledził :polew: :polew: PRAWIE robi wielka roznice... Miron mowil ze teraz jak chce cos zalatwic w ASO to zastanawia sie czy nie masz wiekszego doswiadczenia od nich w sprawie napraw b7
siemian Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 :decayed: [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 23:57_________________________________________________ Miron sledzi Twoje auto, dawno nie widzial golasa Tia... golasa takiego jak Twój... Dobrze że nie zapragnął kogoś kogo prawie wszystkie b5 objezdzaja bo by Ciebie śledził :polew: :polew: PRAWIE robi wielka roznice... Miron mowil ze teraz jak chce cos zalatwic w ASO to zastanawia sie czy nie masz wiekszego doswiadczenia od nich w sprawie napraw b7 wiadomo że mam ale w sprawie roczników 2005 w góre...
Rekomendowane odpowiedzi