zlota1977 Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 to miłego dnia Tobie i wszystkim co za nami
irko Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 ja piernicze 6 rano a ci na nogach
siemian Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 a ja sobie własnie do pracy przyjechałem. Troche sobie dziś pospałem. A co do wczesnego wstawania: Nie ma to jak Cuber... Jak kiedyś do niego o 10 zadzwoniłem to mnie opierdolił że go obudziłem... :polew:
irko Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 do mnie jak Ogrowy dzwoni kolo poludnia to pierwsze o co sie pyta to czy spie
Wąski Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 to miłego dnia Tobie i wszystkim co za nami [br]Dopisany: 24 Listopad 2009, 09:46_________________________________________________http://www.motofilm.pl/2009/11/23/juz-oficjalnie-nowe-bmw-serii-5-zdjeciainformacje/?nggpage=2
KERCZI Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 a ja sobie własnie do pracy przyjechałem. Troche sobie dziś pospałem. A co do wczesnego wstawania: Nie ma to jak Cuber... Jak kiedyś do niego o 10 zadzwoniłem to mnie opierdolił że go obudziłem... :polew: nie pamieta Wół jak Cielęciem był.... i wstawal o 13...
Wąski Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 a ja sobie własnie do pracy przyjechałem. Troche sobie dziś pospałem. A co do wczesnego wstawania: Nie ma to jak Cuber... Jak kiedyś do niego o 10 zadzwoniłem to mnie opierdolił że go obudziłem... :polew: nie pamieta Wół jak Cielęciem był.... i wstawal o 13...
miron78 Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 a ja sobie własnie do pracy przyjechałem. Troche sobie dziś pospałem. A co do wczesnego wstawania: Nie ma to jak Cuber... Jak kiedyś do niego o 10 zadzwoniłem to mnie opierdolił że go obudziłem... :polew: nie pamieta Wół jak Cielęciem był.... i wstawal o 13... i się wkur...ał że już bułek w sklepie nie ma :gwizdanie:
siemian Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 a ja sobie własnie do pracy przyjechałem. Troche sobie dziś pospałem. A co do wczesnego wstawania: Nie ma to jak Cuber... Jak kiedyś do niego o 10 zadzwoniłem to mnie opierdolił że go obudziłem... :polew: nie pamieta Wół jak Cielęciem był.... i wstawal o 13... Pamięta. Ale nie o 13 tylko najwcześniej o 15
KERCZI Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 jakby ktos nie sledzil najbardziej goracego watku na forum to przeklejam jakie video znalzal Miron Siemiana z dziecinstwa no i chyba Trzenka ale tego juz napewno nie wiem dopoki Trzeniek sie nie wypowie... :polew: Odp: [b7 BKN] Mironowóz cz.III - Jesteś normalny-nie wchodź (info o aucie str.1 i 2) « Odpowiedz #970 : Dzisiaj o 10:06 » Cytuj Siemian nie znałem Cię z tej strony Trochę Ci sie przytyło od tamtego czasu wyzdrowiałeś już czy jeszcze Cie to nachodzi ? aha juz wiem ze Piotrek z Video to jednak Wihajster :polew:
miron78 Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 mam jeszcze takie - zanim poznał kolege Piotrka Liga Jumppolska.net Grupa 4 | Siemian
KERCZI Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Miron a jak u Was na taki taniec mowia??? Goralski???
Rekomendowane odpowiedzi