Cuber Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Opublikowano 25 Listopada 2009 Wybiera sie ktoś gdzies na impreze "Andrzejkową"
boseron Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Wybiera sie ktoś gdzies na impreze "Andrzejkową" do Andrzeja
noran Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 a pamiętacie jak w Kilerów dwóch ten drugi z Kuby mówił "co si dzieje Bonski"
sokolnh Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 czesc wszystkim chciałem sie podzielić refleksjami jakie mnie spotkały a mianowicie zastanawiałem sie czy zostawić sobie bmw czy audi i juz wiem po dzisiejszym dniu testowania ze jedynka to troche za uboga wersja w porównaniu do mojej a4 i niby silnik o podobnych parametrach a według mnie zbiera sie duzo gorzej dlatego postanowiłem wystawić ją na sprzedaż tu do niej link , auto ładne ale małe. http://www.allegro.pl/item831128127_okazja_bmw_118d_zarejestr_zadbany_ogl_prywatne.html sokol oceń swoim fachowym okiem ładna ale faktycznie uboga wersja co do silnika to z tymi CR tak jest, że nie czuć takiego gwałtownego przyśpieszenia a ciągną równomiernie do końca wiec to napewno tylko Twoje odczucie ze audi wbija lepiej w fotel choc moc w bmw faktycznie nie poraża sam mam podobnie, jak sie przesiade z mojej bety do AVF mojego taty, to audi ma taki strzał z dołu ze "wbija" w fotel i jej odczucie ze lepiej przyspiesza ale tak do 3000 rpm, gdzie tdi zdycha a bmw idzie dalej zresztą pojezdzij sobie nią troche to zobaczysz o czym mówie w Twoim przypadku narazie zostałbym przy audi
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Wybiera sie ktoś gdzies na impreze "Andrzejkową" można zrobić jakieś wspólne wyjście , tylko gdzie? +?
boseron Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 dziekuje, poczułem to o czym mówisz audi łapie z dołu power a bmw powyzej 3tys , jedno nie ulega wątpliwości beta lepiej sie klei do asfaltu dodam na margnesie ze dzis w pierwszym dniu testowania złapał mnie foto radar niestety przenośny i nie uchronie sie od kary a było troche na cyferblacie i to sporo
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Pozdro z Barcelony pozdro z Borkowskiej
KERCZI Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 buahahaha :polew: Mironowi zamkneli watek to przyszedl do Nas...
boseron Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Pozdro z Barcelony pojechałeś na lige mistrzów
Cuber Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Opublikowano 25 Listopada 2009 Wybiera sie ktoś gdzies na impreze "Andrzejkową" można zrobić jakieś wspólne wyjście , tylko gdzie? +? hmmm moze byc kiepsko tam , generalnie wszedzie nie jest zaciekawie ostatnio :gwizdanie: zawsze mozna u mnie
PABLO Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Oglądałem dzisiaj te 2012, fajne efekty ale po ch:decayed: j im się udało na końcu :?: Boseron zostań przy A4 Zgaście później
verus Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Witam Jest ktoś chętny na profi sesję foto swojej A4 ?
boseron Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Witam Jest ktoś chętny na profi sesję foto swojej A4 ? a cos wiecej.......[br]Dopisany: 26 Listopad 2009, 04:41_________________________________________________wstawac śpiochy budzimy sie do życia !!!!
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 [br]Dopisany: 26 Listopad 2009, 07:47_________________________________________________ Witam Jest ktoś chętny na profi sesję foto swojej A4 ? PAN Wąski lubi się fotografować
Rekomendowane odpowiedzi