Gość Trzeniu Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 KLIMATRONIC PREMIUM :polew: :polew: super opcja
mcm Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 i k**wa kropki poleciały [br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 11:46_________________________________________________ No to nas wykropkował dobry jest, nie ma co [br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 11:47_________________________________________________i odważny :>
Cuber Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 No to nas wykropkował tylko Ciebie
Tukan Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 No to nas wykropkował tylko Ciebie Dzieki
mcm Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 No to nas wykropkował tylko Ciebie nie tylko
Cuber Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 No to nas wykropkował tylko Ciebie nie tylko tylko
Tukan Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 No to jeszcze dwa kropki i musze nowe konto zakladac
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Wihajster , nie przychodz więcej do mnie po pieniądze To mój drugi kropek , pierwszego dał mi Spedyt [br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 11:53_________________________________________________Cuber , kiedy to się kasuje?
Cuber Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 No to jeszcze dwa kropki i musze nowe konto zakladac http://www.a4-klub.pl/smf/regulamin_forum-t22623.0.html pkt. 24
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Czy grożenie moderatorowi przez GG też skutkuje kropką? bo jeśli nie to idę Ci Wihajster napisać że masz szyby wyje....ne przy mojej najbliższej wizyty w Skoczowie :decayed:
Wihajster Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Czy grożenie moderatorowi przez GG też skutkuje kropką? bo jeśli nie to idę Ci Wihajster napisać że masz szyby wyje....ne przy mojej najbliższej wizyty w Skoczowie :decayed: tu cwaniaczysz a na gg potulny jak baranek
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Czy grożenie moderatorowi przez GG też skutkuje kropką? bo jeśli nie to idę Ci Wihajster napisać że masz szyby wyje....ne przy mojej najbliższej wizyty w Skoczowie :decayed: tu cwaniaczysz a na gg potulny jak baranek bo mi napisałeś że Ci Cuber kazał dać mi kropkę ale mnie to spływa
Wihajster Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 bo mi napisałeś że Ci Cuber kazał dać mi kropkę ale mnie to spływa :decayed
Tukan Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Cuber jest jak rybak wrzucil przynete(temat na rozluznienie posladów)a my sie złapalismy jak płotki i mamy kropki A inni modowie pomogli :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Cuber jest jak rybak wrzucil przynete(temat na rozluznienie posladów)a my sie złapalismy jak płotki i mamy kropki A inni modowie pomogli :gwizdanie: nie potnij się z tego powodu
Tukan Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Cuber jest jak rybak wrzucil przynete(temat na rozluznienie posladów)a my sie złapalismy jak płotki i mamy kropki A inni modowie pomogli :gwizdanie: nie potnij się z tego powodu Musial bym sie nazywac Trzeniu
Tomeks Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 te kropki,to jakaś zorganizowana akcja
Rekomendowane odpowiedzi