boseron Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 wlaśnie jeszcze sam nie wiem jaką cene wystawić to co du.e zawracasz
KERCZI Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Panowie wiadomość z ostatniej chwili..... kolejne a4 w Krakowie zmieniło własciciela bez umowy kupna -sprzedaży skurw**yny wzialbym takiego jak bym chwycil i sekatorem przycial achillesa, zeby juz nigdy nie nacisnal zadnego pedalu w samochodzie :no:
irko Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 znam goscia, ktory robi swietne zabezpieczenia do BMW, uklad polega tak, ze zalozy sie z kazdym, ze auto nie odjedzie w 40min, on sam zeby tym autem odjechac musi poswiecic na to 30min choc z gory wie gdzie szukac i co zrobic dlatego daje dodatkowe 10min innej osobie, to wystarczy zeby auto nie odjechalo bo zadem zlodziej nie kradnie auta nawet 10min tylko odchodzi, instalacja zabezpieczenia trwa 2 dni, koszt 2200zl, przy drozszych autach wydaje mi sie, ze warto zainwestowac, dla zainteresowanych moge sie dowiedziec czy bawi sie tez innymi markami czy tylko bmw, oczywiscie daje gwarancje, ze jezeli ktos szybciej odpali auto przez niego zrobione niz 40min to zwraca cala kase za instalacje, jeszcze nikomu sie nie udalo a i w ASO zglupieli Audi panowie odjezdza odrazu i producent audi poprostu dal zlodziejom krotko mowiac kluczyk do reki, cale to immo jest nic nie warte skoro audi ma jedna mozliwosc odpalenia serwisowego, wiadomo jest z gory, ze predzej czy pozniej kody wyjda poza serwisy i dostana sie w niepowolane rece, glupota i tyle
boseron Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Boseron pierwsze potwierdzam podziękował tylko ze to 17
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Boseron pierwsze potwierdzam podziękował tylko ze to 17 to mało czy dużo ?
rex Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Coś dla Boserona http://moto.onet.pl/137986,5751628,1,zdjecie.html?node=27
boseron Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Coś dla Boserona http://moto.onet.pl/137986,5751628,1,zdjecie.html?node=27 [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 16:15_________________________________________________ Boseron pierwsze potwierdzam podziękował tylko ze to 17 to mało czy dużo ? na lato mało , na zime dużo :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 kupuje ktos zebysmy mieli gdzie siedziec na spotach w zimie? Jest PS3 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=122225279&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=50%2C51%2C52%2C53&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=1
boseron Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Kerczi ale wypas jescze takie znalazłem u tego gościa mówi ze wszystkie komplety ma nowe ale malowane bo wykupił je z fabryki felg która upadła http://www.allegro.pl/item844025520_rh_8x18_audi_vw_5x112_okazja.html
KERCZI Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 BOSERON 1 NAJLEPSZE, drugie zalatuja beta a 3 bryndzka ale to IMHO. kupuj 18!!!!! a co sie stalo??? mialem zamowione sline juz przeca
boseron Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 BOSERON 1 NAJLEPSZE, drugie zalatuja beta a 3 bryndzka ale to IMHO. kupuj 18!!!!! a co sie stalo??? mialem zamowione sline juz przeca skoro wziałem zaciski od siemiana pod tarcze 320 to moje 15 letnie i zimowe moge sobie w dupe wsadzić, nie mzieszcza sie wiec potrzebuje 2 komplety zima i lato 18 i 17
KERCZI Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 BOSERON 1 NAJLEPSZE, drugie zalatuja beta a 3 bryndzka ale to IMHO. kupuj 18!!!!! a co sie stalo??? mialem zamowione sline juz przeca skoro wziałem zaciski od siemiana pod tarcze 320 to moje 15 letnie i zimowe moge sobie w dupe wsadzić, nie mzieszcza sie wiec potrzebuje 2 komplety zima i lato 18 i 17 na zaciski od siemiana wejda Ci 16 tylko ORI
KERCZI Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 :hi:zamiast sie witac to na spota byc przyjechal
Rekomendowane odpowiedzi