PABLO Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ale się rozpisaliście dzisiaj fiu fiu :gwizdanie: A jak zawsze ze 2 razy spadłem z fotela po niektórych postach NEX ja już Ci pogratulowałem w MM [br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 01:11_________________________________________________Siemian zgaś później bo ja dzisiaj odpuszczam dyżur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 no to gasze. Ja własnie wróciłem z imprezy w katowicach... Cała droga biała... fajnie :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 no to gasze. Ja własnie wróciłem z imprezy w katowicach... Cała droga biała... fajnie :kox: sie nie rozpędzaj z tym gaszeniem, jeszcze mam trochę aukcji do wystawienia :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Nie wiem czy gasić czy się witać. To może zgaszę, za 3h pobudka i znowu do wody :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 a co dorabiasz jako kurier basenowy? a tak w ogóle to :hi: [br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 08:38_________________________________________________W pociągu jedzie Niemiec, Rusek i Polak. Kłócą sie, który z państw najlepiej kradnie. Niemiec wstał i mówi do Ruska: - Tyyy Rusek wstań, zgaś światło i szybko je zapal. Rusek: - no dobra. Zgasił i szybko zapalił światło. Patrzy i nie ma sznurówek. Rusek mówi do Niemca: - aaa tam wy nie umiecie kraść. Rusek mówi do Polaka: - Tyyyy Polak, zgaś i zapal szybko światło. Polak na to: - no dobra. Zgasił i szybko zapalił. Patrzy i nie ma krawatu. Polak na to: - aaa tam wy nie umiecie kraść. Polak mówi do Niemca: - zgaś i zapal szybko światło. Niemiec zgasił i zapalił światło. Patrzy wszystko ma na sobie. I zaczynają się śmiać z Polaka, że w Polsce nie potrafią kraść. Zaraz wpada konduktor i mówi: - Panowie Panowie Ewakuacja, ktoś nam tory podpierdolił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 fischer pure heat 170 cm http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2507&id_modelu=3331 przecież to są damskie narty chciałem zeby Ci było raźniej od razu uciekł :polew: [br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 09:03_________________________________________________ za 4.5 miesiąca będe miał córeczke, musze się pochwalić . Dziś byliśmy na USG genetycznym super gratulacje :oklaski: to jest jedyna co nam pozostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Graty nex! Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Rexiu widze ze sie załapales na akcje przygarnij kropka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Rexiu widze ze sie załapales na akcje przygarnij kropka czyżby zupa była za słona...?? :polew: :polew: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Pany jak tam u was pada,macie snieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Kropka to już mam kilka dni. Jak długo jeszcze zostanie - no idea Na tę chwilę - nie pada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Mam pytanie. Czy ma ktoś kable do aku? Nie mogę odpalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Mam pytanie. Czy ma ktoś kable do aku? Nie mogę odpalić ja mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 http://wp.tv/i,Toaletowa-restauracja-w-Chinach,mid,480054,klip.html?ticaid=594bf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Mam pytanie. Czy ma ktoś kable do aku? Nie mogę odpalić ja mam Już załatwione. Z Barbakanu podjechał złotówa, pół godziny zabawy i dopiero odpalił. Utrudnieniem było automatyczne włączanie świateł po przekręceniu kluczyka i jednokierunkowa Urzędnicza. Szczęściem stałem zaraz za przejściem, więc nie zablokowaliśmy ulicy tylko przejście. THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 ale za***isty kox na drogach jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 ale za***isty kox na drogach jest nooo , fajnie można polatać bokami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi