ozi_wells Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 http://www.smog.pl/wideo/31651/drifting_ciezarowki_we_wroclawiu/ zwriowałem hehehe buahahahah kosmos...ma cos z Siemiana ale nie za duzo bo siemian by jeszcze z naczepą jeżdził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Hello przy wieczorze siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Milego wieczorku panowie, nie schlac sie tak zeby na spota nie dojechac jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 widze ze dzis to sie tylko wszyscy witają......... :gwizdanie: na jedzenie juz nie moge patrzeć.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Milego wieczorku panowie, nie schlac sie tak zeby na spota nie dojechac jutro spokojnie, na spota się dojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 CHyba taryfa jutro dojade nmasakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 kuuurwa ale mam kaca... umieram... Tak w ogóle to :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 To jak panowie ze spotem, kto podjedzie dzisiaj :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Tukan zamiast caly czas SIEMAć to byś przyjechał dzisiaj na spota... Ja bede, Przemian tez ma byc dzisiaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 To jak panowie ze spotem, kto podjedzie dzisiaj :?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ja tez bede , ostatni spot w starym roku przeciez jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ja tez bede , ostatni spot w starym roku przeciez jest To trzeba jechać szybko umyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Tukan zamiast caly czas SIEMAć to byś przyjechał dzisiaj na spota... Ja bede, Przemian tez ma byc dzisiaj... Stary nie jestem w stanie jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ja bede - TAK ale jak objade na czas CUBER ostatni spot w czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi