boseron Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Krakusy, Boseron jesteś dzisiaj w pracy? jestem ale od 20.00 bo dzis mam nocke..... a tak wogóle to
boseron Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 jakby ktoś chciał mam zimówki Pirelli 195/65/15 bieżnik 6mm 90 zl /sztuka
Cuber Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 krakusy jak tam, zrobiłes logi juz z Dixim ?
Tytus Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 jestem ale od 20.00 bo dzis mam nocke..... a już byłem , fotke mi zrobili
Tytus Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 gdzie Ci fotke walneli ? na A4 w Krakowie, jechałem z zakopianki w stronę wezła łagiewnickiego, w lipcu ubiegłego roku był tam remont, zwężenie do 1 pasa i ograniczenie do 70, na końcu zwężenia zaraz przed rozjazdem na 3 pasy ustawili automatyczny fotoradar na trójnogu, no i miałem 115 Nawet słyszałem na CB, mówili że w kierunku na Rzeszów stoją, ale myślałem że to gdzieś pod wieliczką... no i się zamyśliłem
Wąski Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 i dopiero teraz dostałeś nie do wiary a podobno do trzech miesięcy :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 ja dostałem po 5 miesiącach a wykroczenie było w Gaju
Tytus Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 i dopiero teraz dostałeś nie do wiary a podobno do trzech miesięcy :gwizdanie: nie, najpierw poszło do Tarnobrzega (w październiku), potem do żony do Limanowej, później znów do Tarnobrzega i wreszcie tutaj (już nie dało się dłużej kombinować )
Cuber Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 ja dostałem po 5 miesiącach a wykroczenie było w Gaju kurcze , Ja dostałem po 2 tygodniach i jak sie pytałem to do miesiaca ma sie dostać powiadomienie, ale jak jest rzeczywiście to chyba nikt nie wie
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 ja dostałem po 5 miesiącach a wykroczenie było w Gaju kurcze , Ja dostałem po 2 tygodniach i jak sie pytałem to do miesiaca ma sie dostać powiadomienie, ale jak jest rzeczywiście to chyba nikt nie wie u mnie sprawa wyglądała tak że poszedłem na Mogilską , zgodziłem się na mandat i dobrowolnie poddałem się karze przez jakiś tam sąd grodzki więc jeszcze +100PLN kosztów. Nie musiałem być tam obecny.
zieluch Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 krakusy jak tam, zrobiłes logi juz z Dixim ? Dzisiaj Didi nie miał czasu na jutro wstepnie się umówiliśmy
Rekomendowane odpowiedzi