Cuber Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 TX-DIDI dzięki za wczoraj Boseron grasz dzisiaj
Tukan Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 k**wa jeszcze nie dostalem COD-a jutro mam nadzieje ze dojdzie i bede trenowac w robocie na wieczorne gry
david_n Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Cuber słyszałem, ze Twoja furmanka to anglik
Cuber Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 Cuber słyszałem, ze Twoja furmanka to anglik heheh ale miales wcięcie przez chwile co? mnie tez tak zrobili w ASO ze ten Pasek jest z wysp brytyjskich
david_n Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Cuber słyszałem, ze Twoja furmanka to anglik heheh ale miales wcięcie przez chwile co? mnie tez tak zrobili w ASO ze ten Pasek jest z wysp brytyjskich No przez chwile tak dasz rade zalatwic liste wyposazenia?
boseron Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 TX-DIDI dzięki za wczoraj Boseron grasz dzisiaj dzis was rozp........
Cuber Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 21-30 ??? liste mam na kompie
solaris1984 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Witam. Mam pytanie czy dysponuje ktoś z okolic Olkusza lub ewentualnie Krakowa kablem diagnostycznym?? Potrzebuję podpiąć auto pod kabel i zrobić logi :> A przy okazji wyłączyć inspekcję oleju. Czekam na odpowiedzi Pozdro
david_n Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Panowie kolega slepy jest z moich okolic i zaproponowal maly zlocik w postaci szalenstwa na lodowisku kolo Bochni byliby jacys chetni? Cuber jak mozesz to podeslij mi ja na dnosalski[at]yahoo.pl
Cuber Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 Witam. Mam pytanie czy dysponuje ktoś z okolic Olkusza lub ewentualnie Krakowa kablem diagnostycznym?? Potrzebuję podpiąć auto pod kabel i zrobić logi :> A przy okazji wyłączyć inspekcję oleju. Czekam na odpowiedzi Pozdro przyjedź na spot do GK
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Witam. Mam pytanie czy dysponuje ktoś z okolic Olkusza lub ewentualnie Krakowa kablem diagnostycznym?? Potrzebuję podpiąć auto pod kabel i zrobić logi :> A przy okazji wyłączyć inspekcję oleju. Czekam na odpowiedzi Pozdro ASO dysponuje ...
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Raz go widzieli a potem koniec.. dokładnie , takich to już z 10 przerobiłem przez 2 lata ...[br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 22:56_________________________________________________oczywiście jak zawsze Cuber pomaga nowym ... rękami innych :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 ASO dysponuje ... [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 22:57_________________________________________________ oczywiście jak zawsze Cuber pomaga nowym ... rękami innych mocne słowa :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 no Cuber nie ma Vaga :gwizdanie: poza tym nie podjudzaj wywłoko z Knurowa A mnie nic bardziej nie wk***ia jak ktoś napiszę swój pierwszy post tutaj i odrazu wali po VAGa ... themon i sokol i tytus już się wyleczyli Vagowania nowym aut , 10/10 nowych jak dowie się co jest to już nie wpada... Niestety , takie podejście mnie ro***erdala.... sorry , ale tak jest [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 23:01_________________________________________________ Potrzebuję podpiąć auto pod kabel i zrobić logi :> A przy okazji wyłączyć inspekcję oleju. Czekam na odpowiedzi Pozdro ręce opadają ....
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 tak to już niekiedy Trzeniek jest - u nas jest znacznie mniej takich przypadków i jakoś trzeba sobie z tym radzić - ale ogólnie nie wrzucałbym wszystkich do jednego worka [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 23:03_________________________________________________Ps. Trzeniek w Knurowie coś czuję też się takie problemy pojawią - jak ktoś kupi Vaga
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 na ja nie pamiętam przez dwa lata żeby ktoś przyjechał 2 raz jak już mu się podpieło VAGa na pierwszym spocie , w dodatku po pierwszym poście w wątku :gwizdanie: stąd wynika osąd , z doświadczenia
Rekomendowane odpowiedzi