PABLO Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 uuu Pablo doorselection... coś czuje że Adidaski dziś zostają w domu W adidaskach to na spota można przyjechać Mam rezerwację także loozik :gwizdanie:
siemian Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 eeee... jak rezerwacja to pewnie nawet w wyjściowym dresie Cie wpuszczą
PABLO Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 eeee... jak rezerwacja to pewnie nawet w wyjściowym dresie Cie wpuszczą Spoko jak chcesz to chodź Ciebie wpuszczą w całym pingwinowskim ubraniu
siemian Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 eeee... jak rezerwacja to pewnie nawet w wyjściowym dresie Cie wpuszczą Spoko jak chcesz to chodź Ciebie wpuszczą w całym pingwinowskim ubraniu :polew:
boseron Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Polacy uratowali remis i to mnie cieszy wychodzą z pierwszego miejsca w grupie
Wąski Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Polacy uratowali remis i to mnie cieszy wychodzą z pierwszego miejsca w grupie Pany do zobaczenia za tydzień.W końcu może mi się uda odpocznąć !! Ogr niestety znów byłem w szpitalu a Alfa jest OK tym bardziej że za darmo.Mógł dostać na fiata,....
Cuber Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2010 Polacy uratowali remis i to mnie cieszy wychodzą z pierwszego miejsca w grupie hmmm ale w nastepnej grupie będziemy mieli tylko 3 pkt tyle co Slowenia i DE :gwizdanie:
nex Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 U mnie w nocy było -18*, a w Krzeszowicach -20. Najbardziej mroźna noc tej zimy. Dziś i jutro w nocy ma być jeszcze mniej
david_n Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Jeszcze nie bylem na polu. Wczoraj nie moglem otworzyc drzwi pasazera :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 i dlatego do tej pory siedzisz w samochodzie?? w ogole
david_n Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Moje sie otwieraja, mam spokoj bo nie musze nikogo wozic
boseron Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 dobrze ze na naszych sie takie rzeczy nie dzieją :gwizdanie: ................................... jeszcze :gwizdanie:
zieluch Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Bry
Rekomendowane odpowiedzi